Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Simona Milinytė sužibėjo labdaros renginyje Los Andžele: žengė raudonu kilimu

Kalifornijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, gyvenanti Simona Milinytė savaitgalį pradėjo garsenybių apsuptyje – dalyvavo „The Dream Builders Project“ surengtame labdaros renginyje.
Simona Milinytė ir Mayeris Dahanas
Simona Milinytė ir Mayeris Dahanas / djlphotos.com nuotr.

Prašmatnus labdaros renginys „A Brighter Future for Children Charity Gala“ surengtas Los Andžele.

Jo tikslas – surinkti lėšas nuo sveikatos problemų kenčiantiems vaikams. Visi vakaro metu surinkti pinigai bus skirti Los Andželo ligoninei paremti.

Vakaro organizatoriai „The Dream Builders Project“ tokia labdaringą šventę surengė jau ketvirtus metus iš eilės.

Šįmet kvietimo į labdaros renginį sulaukė ir Los Andžele gyvenanti atlikėja Simona Milinytė. Kvietimą ji mielai priėmė, ir kaip būrys garsenybių, į labdaringą šventę ji žengė raudonu kilimu.

„Jau darbai prie mano trečiojo albumo baiginėjami, tai galiu vėl eiti į renginius, kai būna daugiau laiko“, – šypsodamasi 15min sakė S.Milinytė.

djlphotos.com nuotr./Simona Milinytė
djlphotos.com nuotr./Simona Milinytė

Čia lietuvė pozavo fotografams, bendravo su žiniasklaidos atstovais. Kompanija pozuojant nuotraukoms jai palaikė ir vakaro sumanytojas Mayeris Dahanas.

„Tas vaikinas yra „Dream Builders Project“ įkūrėjas, vienas didžiausių Los Andželo nekilnojamo turto magnatų. Jis buvo vienas pirmųjų mano draugų čia. Susipažinom pirmame renginy, kur apsilankiau, dar 2014-aisiais. Bendraujame iki šiol... Tikrai smagu sudalyvauti tokiuose renginiuose. Ne tik todėl, kad linksma – pokeris, muzika, gera kompanija, bet ir dėl gero tikslo“, - kalbėjo Simona.

Į šį labdaros renginį taip pat buvo pakviestas garsenybių būrys: Josephas Reitmanas, Ruth Connell, Lotte Verbeek, Tehmina Sunny, Tito Ortiz, Kristen Renton, Brian Krause, Tara Reid, Don Most, Omar Akram, Tonya Kay, Celeste Thorson ir kitos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas