Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Starkutė – apie atostogas Lietuvos pajūryje, vaidmenį filme ir mylimą darbą

Praėjusią vasarą modelis Simona Starkutė ateitį planavo Amerikoje – norėjo kardinaliai pakeisti savo gyvenimo būdą ir siekti karjeros svetur. Visgi ryžtingus planus sujaukė pokyčiai asmeniniame gyvenime. Šiuo metu – Simona vis dar Lietuvoje, apsupta įdomių veiklų ir sako, kad laiminga čia bus tol, kol kelyje pasitaikys iššūkių ir naujų darbų.
Simona Starkutė
Vakaro akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Trečiadienio vakarą sostinės bare „Wall Street Avenue“ vyko naujojo meniu pristatymas. Čia dalyvavo ir žinomi žmonės, tarp kurių – Inga Stumbrienė, Simona Starkutė, Saulenė Chlevickaitė, Martas Kalendra ir kiti.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

15min Simona Starkutė pasakojo, kad ši vasara – jai ne iš lengvųjų. Paskendusi daugybėje darbų, Simona sunkiai randa laiko poilsiui. Tačiau dėl to per daug galvos nesuka – veikla, kuria ji užsiima – širdžiai itin maloni.

„Šią vasarą teko suvaidinti lietuviškame filme. Vaidmuo nedidelis, bet man labai patiko. Šiaip turiu 10 metų praktikos filmuojantis reklamose, ten viskas panašu, tik gal ne taip ilgai trunka. Filmavimasis – modelio darbo dalis, prieš kameras juk kaskart turime įkūnyti personažą ar charakterį. Taigi šis darbas manęs nenustebino, bet tikrai užkabino. Emocijos puikios, labai laukiu, kada pamatysiu save didžiajame lietuviškame ekrane“, – šypsodamasi pasakojo S.Starkutė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vakaro akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vakaro akimirka

Dar viena modelio veiklų – prekės ženklo „SbyS“ kūrimas. Praėjusiais metais pradėjusi šią veiklą, kolekcijas ji sėkmingai kuria iki šiol.

„Jau galvoje sukasi mintys apie rudens-žiemos kolekciją. Kadangi kiekvienais metais pateikiame dar nematytų modelių, reikia jau pradėti juos kurti. Aišku, galėjau tą anksčiau padaryti, kai buvo šalta, o dabar, kai vasara pagaliau atėjo, noriu paatostogauti“, – juokėsi ji.

Daugybę pasaulio šalių išmaišiusi gražuolė netgi atostogoms mieliau renkasi Lietuvą: „Nors daugelis skrenda į užsienį, man vis tiek mieliausia, kai pro langą pamatai saulę, sėdi į automobilį ir per 3 valandas atsirandi pajūryje. Aišku, jei skrendi į užsienį, greičiausiai pinigų išleisi tiek pat. Bet kadangi man sunku planuoti į priekį, vis atsiranda netikėtų darbų, tad patogiausia ilsėtis Lietuvoje.“

Šiemet ji jau du kartu laiką leido Baltijos pajūryje. „Kai važiavau vasaros pradžioje, man niekas nepatiko – nei oras, nei maistas. Tačiau kai būna geras oras, stengiuosi pro pirštus žiūrėti į tam tikrus dalykus mūsų pajūryje. Vis tiek ten nuvykusi jaučiu vaikystės nostalgiją – čia norisi sugrįžti bent kartą per metus“, – tikino Simona.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vakaro akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vakaro akimirka

Tiesa, praėjusiais metais S.Starkutė ketino kardinaliai pakeisti savo gyvenimą – išsikraustyti į Ameriką. Visgi galiausiai ji liko Lietuvoje ir sako, kad kol kas čia žada pasilikti.

„Kaip sakoma – kai planuoji, Dievas juokiasi... Būtent tada, kai turėjau išvykti, mano gyvenime atsirado antra pusė ir teko dėl jo atsisakyti didžiųjų planų. Bet juk į Ameriką visada galėsiu išskristi, – šypsojosi ji. – Šiaip nors mano gyvenime ir viskas labai sustyguota, suplanuota, Dievas vis kokią staigmenėlę paruošia, kuriai aš tiesiog pasiduodu. Niekada negalvoju apie tai, ką praradau ar išlošiau, gyvenu šia diena. Galbūt viskas taip ir turėjo įvykti, man yra numatyti kiek kitokie planai.“

Tačiau modelis pripažįsta – kadangi vienoje vietoje sėdėti ji negali, apsiima vis daugiau darbų, laiko sau lieka vis mažiau.

„Kai užsiimi keliomis veiklomis vienu metu – galiausiai niekam laiko nebelieka. O ką jau kalbėti apie buitį, tuos žemiškus dalykus kaip namų ruoša, sportas ir moteriška priežiūra... Poilsio nėra ir vis jaučiu jo trūkumą. Iš tikrųjų, šie metai yra sunkesni, stengiuosi neužsisėdėti toje pačioje vietoje, todėl veiklos vis daugėja. Ir esu patenkinta tuo, ką darau. Nežinau, ar tą patį galėčiau veikti užsienyje. Lietuvoje išpopuliarinti savo prekės ženklą yra daug lengviau nei svetur. Bet man vis norisi kažko naujo – juk gyvenimo tiek nedaug turime, o pasaulis toks platus ir didelis, kuriame yra tiek neišbandytų dalykų – tai norėtųsi dar patirti kažko naujo. Bet kol kas didelių planų neturim – gimtinėje dirbam, keliam ekonominę padėtį“, – juokdamasi 15min pasakojo Simona Starkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento