Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Starkutė pasipiktino komentarais apie vyrų jai perkamus automobilius: „Pavydas jus visus suės“

Modeliui Simonai Starkutei prakalbus apie aistrą prabangiems automobiliams, kilo nemenkas pasipiktinimas. Moteris, papasakojusi, jog pati perka mašinas, sulaukė daugybės komentarų ir pastebėjimų, kad jos mėgstamus „Mersedesus“ nupirko ne kas kitas, o vyrai. „Niekada man joks vyras manęs neišlaikė, niekada butų ar mašinų nedovanojo, ir niekada kažkokių purvinų darbų nedariau“, – pasipiktinimo neslėpė modelis, sulaukusi priešiškų komentarų.
Simona Starkutė
Simona Starkutė / 15min montažas / Gedimino Žilinsko ir Autoplius.lt nuotr.

„Žinot, niekada nebuvau iš tų, kurios skaito apie save komentarus po straipsniais, bet nori nenori Fb išmeta tau juos po nosimi ir vis tiek užmeti akį, kaip ir į šeštadienio straipsnį apie moterų ralį, man patinkančias mašinas. Galvojau, kad jau esu pripratusi girdėti apie save įvairias pasakas ir legendas, bet ateina toks laikas, kai tiesiog pavargsti nuo to amžino purvo pylimo.

Ir suprantu, kad didžioji dalis žmonių yra labai pavydūs, pikti ir nelabai ką išmanantys, o tai neturėtų man kelti kažkokios emocijos... Bet... Tas visuomenės bukas mąstymas, jog moteris negali užsidirbti dirbdama normalų darbą ir gerai iš to gyventi, tai tiesiog jau vemti verčia. Kodėl kažkam atrodo, kad turi su kažkuo miegoti, norėdama kažką gyvenime pasiekti? Negi mes, Moterys, tokios „neįgalios“???

Laba diena, „neįgalūs“ tie, kurie taip mąsto! Niekada joks vyras manęs neišlaikė, niekada butų ar mašinų nedovanojo, ir niekada kažkokių purvinų darbų nedariau. Jeigu tokie drąsus taip garsiai deklaruoti, jog aš esu prostitutė, atveskit man prašau bent vieną, kuris su manim miegojo už pinigus! Tik nepavarkit beieškodami.

O didžiausias paradoksas yra tas, jog yra labai daug Lietuvai puikiai žinomų „damų“, kurios ir prostitutėm ir eskortu dirba (nežinau ar yra kažkoks skirtumas tarp jų), bet kažkodėl niekam neužkliūna. P.S. pavydas jus visus suės“, – feisbuke rašė S.Starkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento