Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Simonai Milinytei suėjo 23-eji: „Gimtadienį ir Kalėdas su šeima švęsiu tik sausį“

JAV gyvenančiai dainininkei Simonai Milinytei gruodžio 12-ąją sueina 23-eji. Stebuklingu metų laikotarpiu gimusi atlikėja džiaugiasi galinti vienu metu derinti dvi šventes – gimtadienį ir Kalėdas. Savo jaukų butą Los Andžele mergina jau prieš kurį laiką dekoravo įvairiaspalvėmis elektrinėmis girliandomis, šventinę nuotaiką taip pat kuria Kalėdų Senelių projekcijos.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Brian Lau Xian Yang nuotr.

15min S.Milinytė pasakojo, kad šių metų gimtadienio ir Kalėdų šventės jai bus kitokios – dėl darbų gausos mergina nespės gruodį grįžti į Lietuvą. Laukia įvairūs filmavimai ir šventiniai renginiai. O kur dar filmų scenarijai – Simonai reikės išmokti vaidmenų tekstus.

Kalėdas Los Andžele Simona minės be artimųjų, bet ne viena – ją į savo namus pasikvietė draugai.

„Gaila, kad šiemet Kalėdas teks švęsti be artimųjų. Turėjau tradiciją šventes švęsti kartu su tėvais. Tačiau juos pamatysiu vėliau – į Lietuvą grįšiu po švenčių. Su jaunesniu broliu sutarėme, kad Kalėdas ir mano gimtadienį paminėsime, kai jau būsiu Lietuvoje“, – pasakojo S.Milinytė.

Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė
Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė

O gimtadienio išvakarėse ji visas mintis skyrė savo kitam broliui, kurio nebėra, kuris 2010 metų gruodį buvo nužudytas.

„Gimtadienis žmonėms dažniausiai yra džiaugsmo ir laimės, bei šventės diena. O man ši diena yra ne tik tai. Būtent ši diena man primena didžiausią skausmą, kokį žmogus gali patirti. Mano mylimiausias, geriausias brolis buvo nužudytas (prieš pat šią dieną) ir palaidotas per mano gimtadienį“, – prisiminė Simona.

Los Andželo lietuvių dėmesys ir fotosesija

23-iojo gimtadienio linksmybių šį trečiadienį Simona Milinytė neplanuoja – nori pabūti su savimi, apgalvoti ateities planus. Juolab, kad sveikinimų ji jau iš anksto sulaukė.

Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė
Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė
Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė
Brian Lau Xian Yang nuotr./Simona Milinytė

„Gimtadienį švęsti pradėjau anksčiau – surengiau gimtadieninę fotosesiją. Sulaukiau ir sveikinimų iš kolegų darbe – jie dainavo man gimtadienio dainą. Pasveikinti jau spėjo ir Los Andželo lietuviai – padovanojo man didžiulį maišą lietuviškų saldainių. Jų neragavau jau beveik penkerius metus. Taip pat iškepė keksiukų su Lietuvos vėliava ir „Oskarų“ statulėlių figūromis“, – įspūdžiais dalijosi Simona.

Žiūrėkite galeriją:

Namus Kalėdoms papuošė jau lapkritį

Laikotarpis prieš didžiąsias metų šventes Simonai pats mėgstamiausias. Ji dievina pasiruošimo ir laukimo jausmą, tad namus puošia kaip įmanoma anksčiau – tai juk taip pakelia nuotaiką ir užpildo tuščius namus...

„Lemputės, dekoracijos man suteikia labai daug džiaugsmo, praskaidrina nuotaiką. Tad kasmet namus stengiuosi dekoruoti kaip įmanoma anksčiau. Šiais metais namuose „apgyvendinau“ ir Kalėdų Senelį – jo projekcijos apšviečia buto sienas. Senelis juokauja, skaito vaikų laiškus“, – šypsosi Simona.

Paklausta, ką galvoja apie tai, jog kai kuriems žmonėms jos noras taip anksti puošti namus gali pasirodyti neįprastas, Simona sako, kad svarbu, jog Kalėdos teiktų džiaugsmą. Esą JAV miestai didžiosioms metų šventėms būna pasipuošę jau lapkričio viduryje – tokia aplinka ir užkrečia kalėdine dvasia.

Tačiau vieno dalyko, pasak Simonos, įspūdingos Los Andželo dekoracijos nepakeis – sniego. Jo mergina šiame krašte pasigenda labiausiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?