Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 02

Skaiva Jasevičiūtė. Ar turite laimingus apatinius ir ką lemia jūsų kelnaičių spalva?

Sakoma, kad moteris apie savo aprangą per dieną pagalvoja vidutiniškai šešis kartus. Tai, kaip mes rengiamės, atspindi mūsų asmenybes, todėl drabužiai visais laikais buvo svarbi mūsų kasdienybės dalis. Įdomus faktas apie aprangą – mokslininkai atliko tyrimą ir nustatė, kad padavėja, apsirengusi raudonai, gaus daugiau arbatpinigių, nei bet kuria kita spalva pasidabinusi jos kolegė. Jei dirbate aptarnavimo sferoje – galite tai išbandyti praktiškai.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Aš manau, kad geras stiliaus pojūtis yra įgimtas ir duotas tikrai ne kiekvienam. Jau man tikrai to buvo pagailėta. Niekada nepretendavau į stilingiausias moteris ir išsirinkti drabužius man visada yra kančia. Nemoku rūbų derinti, sluoksniuoti ir tikrai dažnai nepataikau su apranga, todėl klausau kitų patarimų, kas man tinka, o kas ne. O va tada prasideda galvos skausmas. Na tarkim, atvažiuoja į svečius mano sesuo ir atskaito man moralą apie tai, kad aptempti džinsai nebemadingi ir aš turiu juos visus išmesti lauk. Liūdėdama tai ir padarau, nes sesuo tikrai stilingesnė už mane, todėl tenka klausyti. Nusiperku madingus plačius vyriško tipo džinsus ir jau po kelių dienų iš draugų sulaukiu pastabų, kad atrodau kaip statybininkas po darbo (statybininkai, neįsižeiskit).

Džiaugiuosi, kad Lietuvoje nėra nestilingiausių moterų rinkimų, nes jaučiu, kad greičiausiai užimčiau kokią nežemą vietą. Aš visai norėčiau dirbti ten, kur reikia uniformų, nes tada nereikėtų kas rytą galvoti, ką apsirengti ir ar tai man tinka. Sakysite, šiais laikais labai daug stilistų, kurių paslaugomis galima pasinaudoti. Galvojate, nebandžiau? Bandžiau, tik jie aprengė mane taip, kad sau buvau panaši į nelaimingą bibliotekininkę (bibliotekininkės, nesupykit, tikiu, kad tarp jūsų daug stilingų moterų). Todėl rengiuosi pati ir vis dar pykstu ant tų, kurie sugalvojo, kad aptempti džinsai labai nebemadingi.

Esu visada tikra, kad nurengus mano viršutinius drabužius pasirodys tikroji asmenybė.

Tačiau nepaisant savo nestilingumo, aš esu visada 100 procentų tikra, kad nurengus mano viršutinius drabužius pasirodys mano tikroji asmenybė. Kitaip sakant – aš dievinu gražius apatinius. Ir net tikiu, kad apatiniai neša sėkmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas