Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
20:10

Skaiva Jasevičiūtė. Atvira santuoka – padeda išsaugoti santykius ar atitolina vieną nuo kito?

Prisipažinsiu, apie atviras santuokas buvau girdėjusi tik iš filmų ir niekada nepažinojau žmonių, kurie taip gyventų. Pati irgi ilgai galvojau, ar galėčiau taip gyventi – aiškiai žinodama, kad mano mylimas vyras šiuo metu mylisi su kita. Jei tai būtų vienintelis būdas likti kartu – gal, juk taip tikriausiai geriau, nei slapstymasis bandant būti su meilužiais. Kita vertus, ne man kalbėti, mano pačios santuokos nebūtų išgelbėjusi net atvira santuoka.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Jei kas nesupranta, apie ką aš kalbu, aiškinu: atvira santuoka – tai kai sutuoktinių pora sutaria, kad gali turėti intymius santykius su kitais, bet lieka gyventi kartu. „Oi, mūsų tikrai nemažai Lietuvoje“, – pasakė man mano pašnekovė. Tiesa, apie pašnekovę – per bendrus pažįstamus sužinojau, kad ji su vyru jau kelerius metus gyvena atviroje santuokoje ir paprašiau jos papasakoti savo istoriją, nes man pasidarė labai smalsu. Manau, smalsu ir jums.

Todėl susipažinkite – Jurgita ir Marius. Susituokę jau 17 metų, turi du paauglius vaikus, abu dirba ir turi savo hobių. Pora susituokė jauni ir ilgus metus gyveno puikiai, kol

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne