Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 18

Skaiva Jasevičiūtė. Kaip mane „kabino“ moteris

Esu labai tolerantiškas žmogus. Kas yra homoseksualus žmogus, man tėvai paaiškino dar vaikystėje, kai buvau įsimylėjusi Freddie Mercury. Pamenu, tada nusivyliau, bet labai lengvai priėmiau žinią, kad vyras gali mylėti vyrą, o moteris – moterį. Abipusė meilė man yra gražu ir lytis visai nesvarbi.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Tarp mano draugų – nemažai homoseksualių žmonių, kurių orientacija visiškai netrukdo bendraujant, o jų asmeninis gyvenimas yra tik jų reikalas. Lygiai taip pat, kaip ir mano. Savo jaunystės metais tikrai ne kartą bučiavausi (o gal net ir daugiau) su merginomis, tačiau tai nepadarė manęs homoseksualia ar biseksualia. Kitaip sakant, tas jūsų posakis „Padarys jus visus homoseksualais“, žinokit neveikia. Arba toks gimsti, arba ne.

Gal dėl to, kad nebijau atvirai kalbėti ar rašyti apie seksą, nuolat traukiu visokius keistuolius, kurie siunčia man savo pliko kūno dalis ar siūlo susitikti „pabendrauti“, aiškiai turėdami minty ne kavos gėrimą. Bent vieną pimpio foto kartą per savaitę visada gaunu, nors jau šimtus kartų rašiau, kad tai – pats blogiausias būdas pradėti pokalbį su mergina. Bet pimpių siuntėjams tai nė motais – tikriausiai jie turi kažkokių psichologinių bėdų, kurios verčia juos demonstruotis nepažįstamoms moterims.

Tačiau per visus šiuos metus mane atakuodavo tik vyrai su didesniais ar mažesniais savo „aparatais“. Iki praėjusio savaitgalio. Tada pirmą kartą gyvenime mane pradėjo kabinti mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne