Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 22

Skaiva Jasevičiūtė. Ko vyrai iš mūsų tikisi miegamajame?

Oi, aš žinau, kad ką tik suteikiau puikią progą visiems linkusiems burbėti komentatoriams ant manęs pavaryti: „Šita vėl rašo apie seksą!!!” Rašo. Ne kasdien, bet rašo. Nes seksas juk yra mūsų gyvenimo dalis. Pas vienus kasdien, pas kitus kaip desertas – rečiau, pas trečius taip retai, kad Nauji metai būna dažniau. Tai va tretieji dažniausiai ir piktinasi. Bet nieko, pasipiktins ir praeis. O aš jau daug kartų rašiau apie tai, ko mes, moterys, norime iš savo antrų pusių. Kas mus jaudina ir vilioja. Atėjo laikas išgirsti ir vyrų balsus.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Savo socialiniuose tinkluose aš atlikau labai paprastą apklausą, kurioje vyrų paklausiau, kas juos maloniai nustebintų miegamajame? Aš tikiu, kad dauguma moterų turi tokius partnerius, su kuriais kalbasi ir viską išsiaiškina pačios, BET – O – TAČIAU, tarp mūsų vis dar yra labai kuklių merginų, kurioms pasikalbėti su savo vyrais apie miegamojo reikalus yra tabu. Todėl pateikiu jums vyriškų lovos pageidavimų sąrašą.

Jei galvojat, kad prireiks akrobatinių triukų ir kardo rijikės patirties – labai klystat, arba žiūrit per daug porno. Aišku šios abi savybės yra privalumas, bet tikrai ne prioritetas vyrų pageidavimuose. Neįtikėtina, bet jie kur kas kuklesni. Taigi, ko iš moterų lovoje tikisi šiuolaikiniai vyrai? (p.s. visos citatos yra tikros ir leistos publikuoti viešai)

Aišku, gavau begalę primityvių ir banalių atsakymų. „Noriu, kad gerai čiulptų“, „Noriu, kad po namus vaikščiotų nuoga“, „Noriu, kad leistu baigti ant veido“ – viskas ok, pasikalbėkite apie tai su savo partnerėm, gal jos ir sutiks. Bet dabar pasižiūrėkime, kas išties vyrams miegamajame svarbu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite
15min naujienlaiškius