Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė. Kodėl tavo žmona tavęs nebenori?

Anekdotai apie žmoną su skaudančia galva daugelyje šeimų yra visai ne juokelis, o liūdna realybė. Ir galvą skauda ne tik žmonoms, bet neretai ir vyrams. Atrodo, poroje, kurioje santykių pradžioje intymus gyvenimas buvo dažnas ir turiningas, staiga kažkas nutinka ir vienas iš poros pradeda tų lovos reikalų vengti arba vertinti tai kaip varginančią „šeimyninę pareigą“.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Savo radijo laidoje M-1 turiu tokią problemų rubriką, kurioje žmonės atvirai išsipasakoja savo bėdas ir laukia patarimų iš kitų klausytojų. Per savaitę gaunu apie 2–3 laiškus iš žmonių, kurie skundžiasi, kad jų antroji pusė, anksčiau buvusi tokia aistringa, dabar jų visai nebenori. Žmonės, besimėgaujantys seksu, nuoširdžiai nesupranta, kaip galima nenorėti to, kas teikia tokį malonumą? Pasirodo, galima, ir net labai dažnai. Ir priežastys tam būna pačios įvairiausios.

Jūsų antra pusė jūsų nebenori? Ar kada nors susimąstėte, kodėl? Nusprendžiau pasigilinti į priežastis ir savo klausytojų paprašiau labai atvirai parašyti – kas nutiko, kad mylimas žmogus pasidarė nebe toks geidžiamas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne