Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 14

Skaiva Jasevičiūtė. Kodėl vyrai nesako mums komplimentų? Nes jie – kelmai, ar mes pačios kaltos?

Neseniai feisbuke pamačiau vienos moters įrašą, kuriame ji skundėsi, jog su vyru gyvena kartu jau daugiau nei dešimtį metų, bet jis jai nepasako jokio komplimento, o kaip tik priešingai – peikia jos išvaizdą. Vis baksnoja į celiulitą, juokiasi iš jos rūbų, pabrėžia, kad jos plaukai baisūs.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Komentaruose po šiuo įrašu moterys baisėjosi ir siūlė skirtis su tokiu kelmu. Ir išties, kasdien girdint kritiką iš mylimo žmogaus gali labai greitai prarasti savivertę. Ir patikėti, kad esi labai negraži. Gerai, galbūt yra ir kita medalio pusė – moteris po dešimtmečio santuokoje išties apsileido, nesirūpina savo išvaizda, rutina ją palaužė, o vyras bando jai priminti, kad ji gali atrodyt ir geriau. Tik vyras pasirinko labai jau tiesmuką ir žiaurų būdą.

Tačiau labiau mane nustebino kitas faktas – labai daug moterų prisipažino, kad jų vyrai joms komplimentų išties nesako. Jos, žinoma, jų labai norėtų, bet jau įprato gyventi visai nepagiriamos. Ir man pasidarė smalsu, kodėl vyrai gaili mums gerų žodžių? Juk jie nieko nekainuoja. Paklausėme to savo radijo laidoje ir atsakymai buvo labai įvairūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas