Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 07

Skaiva Jasevičiūtė. Kokį iššūkį pasirinkote jūs – sausą sausį ar seksualų sausį?

Sveikinu jus visus su Naujaisiais Metais. Labai tikiuosi, kad jie bus geresni, visi mes tikimės. Nors mane šiek tiek neramina tas memas, dabar vaikštantis internete. Tas, kuriame sudėjus 2021,2022 ir 2023 metus ir išmetus nulius, gauname 666. Tie kas tiki skaičių magija, turėtų labai išsigąsti. Bet pasistenkime galvoti apie gerus dalykus, geresnius šiuos metus ir geresnius save.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Praėjusią savaitę savo tekste rašiau jums, kad verta savo artimiesiems dažniau pasakyti, kad juos mylime, kol jie šalia mūsų ir nėra per vėlu. Siūliau jums per šventes tai padaryti ir pažadėjau pati padaryti tą patį.

Padariau. Beveik visiems savo draugams ir artimiesiems parašiau, kad juos labai myliu. Keli sureagavo labai gražiai, parašydami man tą patį. Likę pasimetė ir pagalvojo, kad aš greičiausiai girta. Tada supratau du dalykus: pirmą – kad aš tikrai per retai savo artimiems žmonėms rodau savo jausmus, ir antrą – kad metas pabandyti ir pirmą kartą priimti kokį nors Naujųjų Metų iššūkį.

Visada buvau tas žmogus, kurs su lengva ironija žvelgdavo į visus, kurie nuo Naujų Metų prisižadėdavo sau valgyti sveikiau, daugiau sportuoti, atsisakyti kokio nors žalingo įpročio. Man atrodė, kad visi tie pažadai baigiasi sulig antra sausio savaite. Bet mano darbe kolegos jau ne vieneri metai laikosi Sauso sausio iššūkio, kuris gana paprastas – tiesiog negerti jokio alkoholio visą sausio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas