Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 17

Skaiva Jasevičiūtė. Kokią nesąmonę šiemet gausite per Kalėdas? Sąrašas, ko geriau nepirkti

Man labai patinka viena radijo stotyse dabar girdima reklama, kurioje mergina skundžiasi per Kalėdas gaunanti iš draugų ir giminaičių nesąmonynus ir nesąmoninkeliūzus. Nes ši reklama yra absoliuti tiesa – Kalėdos tikrai tampa nesąmonių dovanojimo maratonu.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Šiandien net pati bepirkdama savo šeimai kalėdines dovanas nesusilaikiau ir nupirkau kelias visiškas nesąmones, kurios vargu, ar labai reikalingos, bet jas pirkti taip smagu. Dauguma mūsų taip elgiasi kalėdinės dvasios pagauti arba nebesugalvodami, ką kam padovanoti.

Liūdniausia, kai tokias dovanas tu gauni iš pačių artimiausių.

Kiekvienas iš mūsų yra gavęs nesąmonių per Kalėdas, dovanų, kurios nuvilia, nes tu supranti, kad jas dovanojęs žmogus tavęs visiškai nepažįsta. O liūdniausia, kai tokias dovanas tu gauni iš pačių artimiausių.

Galiu pateikti ir savo pavyzdį – man 40 metų ir kepures aš nešiojau tik tiek, kiek vaikystėje liepė tėvai. Kepurė mano plaukus paverčia apgailėtina prie kaukolės prisilaižiusia ir įsielektrinusia mase, todėl net esant arktiniam speigui aš kenčiu, bet kepurės nesidedu. O bet kaip netikėta, per beveik kiekvienas Kalėdas man kas nors padovanoja žavią kepurytę. Bet pykti negaliu, nes kaip jau ir minėjau – pati priperku nesąmonių.

Su savo radijo kolega Gintu prieš kelias dienas juokėmės, kad mes jau pasiekėme tą amžių, kai mus džiugina Kalėdoms dovanojamos kojinės. O kojinės – vos ne oficialiai paskelbta nuobodžiausia kalėdinė dovana. Tikriausiai tai jau yra senatvės požymis. Kitas žingsnis jau yra pamėgti statulėles ir tada – tiesus kelias į grabą.

Pasinaudoję proga apklausėme savo laidos klausytojus – kokios dovanos jiems yra pačios didžiausios nesąmonės? Žinoma, nepamirškime, kad visi mes skirtingi ir tai, kas netinka vienam, gali labai pradžiuginti kitą, bet štai jums didžiausių kalėdinių nesąmonių sąrašiukas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas