Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 04

Skaiva Jasevičiūtė. Moteriškas solidarumas: internetinė gėdos lenta komentuotojoms ir neištikimų vyrų gaudyklė

Radijo stotyje M-1, kurioje aš kasdien dirbu, klausytojai anonimiškai mums gali parašyti žinutę. Anonimiškumas, žinoma, prideda jiems daug drąsos, todėl mes neretai gauname ir piktų žinučių. Dauguma radijo laidų vedėjų yra išmokę į jas nekreipti jokio dėmesio. Bet atsiranda klausytojų, kurie savo neapykantą pradeda lieti kasdien. Prieš porą savaičių savo laidos metu pradėjau gauti žinutę apie tai, kad esu sena ir baisi boba.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Dainiaus Stankaus nuotr.

Žinutė dar ir papuošta krūva rusiškų keiksmažodžių. Žinutė kartojosi kasdien. Nekreipiau dėmesio, pagalvojau, kad rašo koks neišsilavinęs jaunuolis, kuriam aš išties atrodau jau nejauna. Kai man pačiai buvo dvidešimt, visi keturiasdešimtmečiai man atrodė beviltiški seniai. Todėl visiškai nepykau, nes ir savo gimimo metus pamenu, ir veidrodį namie turiu.

Žinotės autorius dvi savaites kasdien rašė man tą žinutę, kad aš jau „ble, sena“. Tada greičiausiai nusivylė negavęs jokios reakcijos ir lygiai tą pačią žodis į žodį žinutę (dėl keiksmažodžių negaliu jos atkartoti) man parašė į mano privatų mesengerį. O va tada aš nustebau, nes pamačiau patį siuntėją – ši žinutė atėjo iš

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius