Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 30

Skaiva Jasevičiūtė. Moterys, kurias reikėtų nedelsiant vesti

Mūsų kompanijoje buvo draugų pora, kurie kartu gyveno daugiau nei penkerius metus. Visi puikiai žinojome, kad mergina labai laukia, kada vaikinas jai pasipirš. O jis vis nesipiršo. Galiausiai draugai pradėjo stipriai traukti vyruką per dantį, kad jis taip tempia gumą. Kol jis neapsikentęs, vieno vakarėlio metu įgavęs drąsos, prasitarė, kad nėra tikras, ar ta mergina tikrai yra TA mergina. Pora po kurio laiko išsiskyrė, mergina jį paliko, nes visos mes turim kantrybės ribas.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Asmeninio archyvo nuotr.

Esu girdėjus, kad vyrai sako, kad jei jau jaučia, jog sutiko tikrai teisingą moterį, tai iškart peršasi negalvodami. Tačiau kodėl tada aplink tiek daug moterų, kurioms jau atsibodo laukti, kol jis priklaups ant to vieno kelio? Negi vyrai taip masiškai gyvena su netinkamomis vien dėl to, kad patogu?

Todėl šį kartą nusprendžiau vyrams padėti ir surašyti jiems dešimt požymių, kurie rodo, kad tokią moterį reikia nedelsiant vesti prie altoriaus, nes geresnę jūs vargu ar begausite. Moterims taip pat bus įdomu pasitikrinti, ar jos vertos išsvajotų vestuvių:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas