Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Skandalingasis treneris iš Ievos išviliojo ne tik 50 tūkst. eurų: moteris atsidūrė ligoninėje

Pastarąją savaitę asmeninio trenerio Domanto Žičkaus pavardė linksniuojama tikrai ne dėl įspūdingų jo treniruotų moterų fizinių pasiekimų. Pasirodo, kad saldžialiežuvis treneris į sporto klubą atėjusias moteris ne tik treniruodavo, bet ir suviliodavo, o tuomet imdavo sunkti finansiškai.
Trenerio apgauta Ieva
Trenerio apgauta Ieva / Stop kadras
Temos: 2 Nusikaltimas Meilė

Asmeninis sporto treneris D. Žičkus, kurio gudrybes atkapstė tinklaraštininkas Skirmantas Malinauskas, buvo surezgęs tokį meilės santykių voratinklį, kad galima tik stebėtis, kaip pats jame nepasiklydo. Negana to, jis visoms tariamoms savo mylimosioms sugebėdavo atrasti ir laiko, ir jėgų.

„Jo atveju buvo pastatyta labai gudri schema – niekas neatsirasdavo greitai. Su visomis merginomis buvo pradedama dirbti, joms sakyti, kad tu esi nepakartojama, kosminė, mano gyvenimo prasmė. Tada megzdavosi meilės ryšys, lytiniai santykiai. Merginos galvojo, kad tai – jų gyvenimo žmogus. Tada jis pradėdavo prašyti iš pradžių nedaug, o tada jau reikėdavo ir buto, ir automobilio“, – TV3 laidoje „TOP 3“ atskleidė S.Malinauskas.

Stop kadras/Skirmantas Malinauskas
Stop kadras/Skirmantas Malinauskas

Į šio trenerio pinkles patekusi Ieva laidoje pasakojo, kad Domantas puikiai žinojo, ką daro – jausdavo, ką ir kada pasakyti bei kokiomis manipuliacijomis prispausti. Tad nors savo suviliotoms moterims vyras dėmesio ir negailėdavo, treneris visuomet sugebėdavo jo gauti ir atgal. Pageidautina – materialiniais dalykais.

Anot S.Malinausko, tai – veikė, nes šiuo metu D.Žičkus ne tik vairuoja naują „Mercedes-Benz“ automobilį, bet ir turi puikų butą sostinėje.

„Tai tęsėsi apie 17 mėnesių... Tai – butas, automobilis, batai, fotosesijos, filmavimai, maistas, buities dalykai, interjero dalykai, gėlės, peiliai, viskas. Praradau apie 50-60 tūkstančių“, – apie Domanto užgaidoms išleistus pinigus kalbėjo nukentėjusi Ieva.

Išgirdęs šią istoriją, ne vienas nori griebtis už galvos – kur buvo merginų protas?! Vis dėlto, juk ne veltui sakoma, kad meilė – akla. Tad nors dabar žinoma apie 7 šio trenerio apgautas merginas, ir jos pačios neslepia, kad tokių aukų gali būti ir daugiau.

Stop kadras/Trenerio apgauta Ieva
Stop kadras/Trenerio apgauta Ieva

„Ar visos nukentėjo finansiškai – nežinau. Bet visos nuo jo labai nukentėjo emociškai, nes jis visoms kalbėjo tą patį… Ir visoms tas veikė“, – atskleidė Ieva.

Tačiau labiausiai merginą skaudina tai, kad į sporto klubą atėjusi tik su vienu tikslu – pasigražinti kūną, dabar ji išgyvena ne tik didžiulius finansinius nuostolius, bet susiduria ir su dar rimtesnėmis problemomis. Pavyzdžiui, sugriautu vidiniu pasauliu. „Aš atsiguliau į ligoninę, nes man nuo tos meilės, ir kad nebėra pinigų, stipriai pačiuožė stogelis“, – pripažino Ieva.

Stop kadras/Ieva su Domantu
Stop kadras/Ieva su Domantu

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius