Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Skaudi netektis G.Žickytės šeimoje: režisierė apie mamos mirtį sužinojo būdama toli nuo Lietuvos

Trečiadienį režisierė, prodiuserė Giedrė Žickytė pasidalijo skaudžia žinia – birželio 22-ąją mirė jos mama, architektė Violeta Žickienė. Kino kūrėja paskelbė, kur ir kada bus galima atsisveikinti su jos mama.
Giedrė Žickytė su mama Violeta
Giedrė Žickytė su mama Violeta / Gretos Skaraitienės ir asmeninio albumo nuor.

Trečiadienį Giedrė Žickytė pasidalijo širdį veriančia žinia – mirė jos mama Violeta. Skaudžią naujieną režisierė paskelbė feisbuke.

„Mylima mamyte, Tu išmokei mane mylėti šį pasaulį. Augau apsupta begalinės meilės. Ir Tavo šypsenos, kūrybiškumo, laisvės, dosnumo ir atviros širdies. Tu išmokei mane kurti. Atsimenu, kaip spalvas mokėmės iš Kandinskio paveikslų, o mano vaikystės lopšinė buvo Tavo niūniuojama George Gershwin „Summertime“. Ir kai tą vakarą, būdama toli nuo Lietuvos, sužinojau, kad Tavęs nebėra, lijo lietus. Ir, atrodo, visas pasaulis verkė kartu su mumis. Ir visą naktį klausėmės Summertime. Ir, atrodo, aš ir vėl mačiau Tavo dainuojančias akis.

Violeta Žickienė

1954 01 29 – 2024 06 22

Atsisveikinimas su architekte Violeta Žickiene vyks ketvirtadienį, birželio 27 d., nuo 15:00 val. iki 21:00 val. Vilniaus laidojimo rūmuose „Ritualas“ (Olandų g. 22), 2 salėje.

Laidosime Violetos tėviškeje, Palangoje.

Sekmadienį, birželio 30 d., 12 val. bus aukojamos Šventos Mišios Palangos bažnyčioje. Laidotuvių apeigos vyks po Šv. Mišių, 13:30 val. Palangos miesto kapinėse“, – rašė G.Žickytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius