Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Skirmantas Malinauskas: „Kiekvienas mano kuriamas epizodas pagimdo po naują priešą“

Skirmantas Malinauskas ir Justas Pečeliūnas – ne tik skirtingų kartų atstovai, jų kuriamas turinys taip pat visiškai nepanašus, tačiau vienas dalykas vienija abu. Atrodo nuo balto popieriaus lapo pradėję vaizdo įrašų kūrėjai sugebėjo užkariauti daugybę gerbėjų. Skirmantas, ieškodamas teisybės ir nebijodamas dėl jos net ir finansiškai nukentėti, o Justas – tiesiog prajuokindamas tūkstančius, ir patį Skirmantą savo kuriamais vaizdeliais apie Lietuvos ar kasdieninio gyvenimo aktualijas.
Skirmantas Malinauskas
Skirmantas Malinauskas / LNK nuotr.

„Kiekvienas mano kuriamas epizodas pagimdo po naują priešą. Matyt, susidarys tų priešų masė tokia, kad aš suprasiu, kad jau ima slėgti“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ sakė S.Malinauskas.

Tuo tarpu tiktokeris J.Pečeliūnas paklaustas, ar mama nepyksta už jos bei draugės Danutės parodijas, sakė, kad pykčio iš šeimos narių nesulaukia, atvirkščiai, palaikymo ir juoko iš to, ką jis kuria.

Penktus metus iš vaizdo turinio kūrimo užsidirbantis Skirmantas iki šiol viską įrašinėja ir montuoja ten pat – šeimos miegamajame. Beje, kėdę, kurioje tenka sėdėti dirbant, Skirmantas sako keičiantis kasmet. „Gal tai yra net mano sėkmės paslaptis”, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ šypteli jis.

LNK nuotr./Skirmantas Malinauskas
LNK nuotr./Skirmantas Malinauskas

Dažniausiai Skirmantas kuria turinį apie korumpuotus politikus, verslininkus, pareigūnus, sukčius piktybiškai kenkiančius žmonėms, atsakingus postus užimančius žmones, nevengiančius savo pareigų panaudoti asmeniniams tikslams. Kalbėti apie kitų nuodėmes nėra lengva, o atsakyti tenka už kiekvieną žodį. Skirmantas sako galintis tai sau leisti tik todėl, kad turi puikų advokatą ir armiją palaikančių bei finansiškai remiančių sekėjų. Kitaip, kaip pats sako, būtų įklimpęs iki ausų arba priverstas padaryti kompromisą ir nusileisti.

O štai iš Panevėžio kilęs Justas Pečeliūnas sako nei svajojęs, nei planavęs tapti žinomu, gyventi iš juokingų vaizdelių kūrimo, ir vis didinti gerbėjų skaičių. „Galbūt man pavyko todėl, kad dariau viską nepersistengdamas, taip, kaip man pačiam patiko“, – sako jis.

LNK nuotr./Justas Pečeliūnas
LNK nuotr./Justas Pečeliūnas

Pirmuosius juokingus savo vaizdelius į socialinius tinklus jis įkėlė tuomet, kai studijuodamas kūrybos ir pramogų industrijas dar dirbo dainininkės Jazzu kavinėje Anykščiuose. Dabar turintis tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose Justas sako, jog tai toli gražu nėra lengvas darbelis.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadieniais, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius