Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų bylą praleidęs Paulius Aršauskas stebina toliau: susižadėjo trečią kartą?

Vos teismą pasiekė kriptomilijonieriaus Pauliaus Aršausko ir jo žmonos Eglės Malinauskaitės skyrybų byla, pats vyras jau užminė mįslę apie naujus santykius. Socialiniame tinkle jis pasidalijo nuotrauka, kurioje įamžinta merginos ranka su sužadėtuvių žiedu.
Paulius Aršauskas
Paulius Aršauskas / Asmeninio albumo ir Luko Balandžio nuotr.

15min jau rašė, kad antradienio popietę teismas atvertė Eglės ir Pauliaus Aršauskų skyrybų bylą. Posėdyje pasirodė tik skyrybų iniciatorė E.Aršauskienė, kuri, kaip anksčiau skelbta, ištuokos siekia dėl galimo smurto šeimoje. Pats P.Aršauskas teisme nepasirodė, susisiekus su juo telefonu jis padėjo telefono ragelį.

Vis dėlto socialinių tinklų veikėjo veiksmai iškalbingesni nei žodžiai. Vos prieš 20 valandų P.Aršauskas įsikėlė daug kalbų sukėlusią nuotrauką.

Įamžinęs merginos ranką, kurią puošia sužadėtuvių žiedą primenantis papuošalas, jis vėl sukurstė kalbas apie galimas sužadėtuves. Nuotraukoje taip pat paminėtas merginos vardas. Galima numanyti, kad P.Aršausko nauja širdies draugė yra Laura.

Per pastaruosius dvejus metus tai būtų trečias kartas, kai P.Aršauskas siūlo už jo ištekėti.

Asmeninio albumo nuotr./Pauliaus Aršausko užuomina apie naujus santykius
Asmeninio albumo nuotr./Pauliaus Aršausko užuomina apie naujus santykius

15min primena, kad P.Aršauskas anksčiau buvo vedęs Dianą Taraškevičiūtę, tačiau 2018-ųjų liepą pasirodė nuotrauka, kurioje P.Aršauskas bučiuoja nebe savo žmoną, o naująją mylimąją – medicinos studentę E.Malinauskaitę.

Paulius tikino, kad tai Diana jį paliko, o ši kalbėjo atvirkščiai – teigė, kad „jam svarbesni visai kiti dalykai“, nors ji ir bandė lipdyti santuoką.

Diana ir Paulius Aršauskai oficialiai išsiskyrė 2018-ųjų rugsėjį, po metų santuokos. Pora susituokė 2017 metų liepos 7-ąją, tuomet pasirinkę magiškų 7-ukų paženklintą datą jie vienas kitam amžiną meilę prisiekė Vilniaus arkikatedroje. Pora augina pusės metų dukrą.

Žaibiškai prasidėję Pauliaus ir Eglės santykiai kelis kartus buvo viešai nutrūkę – vyras moterį apkaltino, kad ši jį apdraskė. Neilgai trukus pora susitaikė, tačiau greitai ir vėl pasuko skirtingais keliais. Tiesa, atskirai ir tąkart neužsibuvo – galiausiai pora susitaikė dar vieną sykį ir šių metų sausio 23-iąją oficialiai įteisino santuoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas