Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų dramas išgyvenančios draugės O.Pikul ir M.Šedžiuvienė: „Viena kitai suteikiame stiprybės“

Šeštadienio vakarą dizaineris Liutauras Salasevičius pakvietė į savo naujausios, dešimtosios drabužių kolekcijos „Madam pareis vėliau...“ pristatymą. Jubiliejinio madų šou nepraleido būrys žinomų žmonių, tarp jų – ir skyrybų dramas išgyvenančios Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė.
Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Liutauro Salasevičiaus kolekcijos pristatymo svečiai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kartu renginyje pasirodžiusios draugės, grupės OMG narės Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė šiuo metu išgyvena ne patį lengviausią etapą. Visgi abi sutiko – būtent sunkūs išbandymai jas daro stipresnėmis.

„Kas man yra stipri moteris? Tai ryžtinga, nebijanti rizikuoti ir drąsiai iškelta galva per gyvenimą einanti moteris. Ji nebijo jokių sunkumų ir tiki, kad viskas bus gerai. Drįsčiau sakyti, kad aš esu stipri moteris“, – 15min sako dainininkė, vizažistė O.Pikul-Jasaitienė.

Skyrybų su krepšininku Simu Jasaičiu metu ne kartą teko santykių aplinkybes aiškinti viešai, ginti savo pusę. Visgi Oksana Pikul sako dabar esanti laiminga.

„Žinoma, kaip ir gyvenime, taip ir ant podiumo – ne kartą teko kristi, ypatingai šiais laikais, su dabartiniu gyvenimu. Nuskambės šiek tiek feministiškai, bet man atrodo, jog moterys pastaruoju metu darosi vis stipresnės. Moterys tampa stipriąja lytimi, vyrai, nepykite“, – šmaikštavo O.Pikul.

Visgi paklausta, ar jau prasidėjo etapas, kai ji verčia naują lapą, Oksana sakė, kad kol kas kalbėti per anksti. „Šį klausimą reikėtų dedikuoti mano vyro advokatui, nes jis yra šio serialo vyriausiasis režisierius. Tad kokia bus sekanti šio serialo serija atsakyti negaliu. Manau, kad dar teks daug etapų išgyventi“, – komentavo O.Pikul-Jasaitienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė ir Oksana Pikul-Jasaitienė

O didžiausia Monikos Šedžiuvienės stiprybė šiuo metu yra jos vaikas.

„Gal skamba banaliai, bet tai yra tiesa. Ir jis yra mano pati didžiausia stiprybė. Jei tik mano vaikas yra sveikas, pavalgęs, tai man nieko ir netrūksta“, – 15min sako M.Šedžiuvienė.

Ji neslepia, kad pasitaiko įvairių etapų, tačiau stengiasi niekada nepasiduoti. Tad ir iš aplinkinių dažnai girdi komplimentus dėl savo stiprybės.

„Žinoma, visko būna. Turiu savų vidinių demonų, būna liūdna. Ir verkiu kaip visos. Visgi stengiuosi nepalūžti, nes tiesiog negaliu. Ypatingai dėl vaiko“, – atvirai sako Monika.

Ji pripažįsta, kad šiuo metu netrūksta ją palaikančių žmonių, ypatingu ramsčiu tapo ir panašią situaciją išgyvenanti Oksana Pikul-Jasaitienė. Ir nors skyrybų su politiku Andriumi Šedžiumi fakto stengiasi nesutirštinti, Monika tiki, kad sunkiais etapais artimų žmonių palaikymas būtinas.

„Niekas nenumirė, tragedija jokia neįvyko. Tai yra kasdienis žmogaus gyvenimas: vieni pykstasi, kiti tuokiasi, kiti skiriasi. Labai daug moterų išgyvena tą patį. Sulaukiau labai daug žinučių, bet žinoma – palaikymas suteikia stiprybės. Tai parodo, kad tu nesi viena, taip suteikiame viena kitai stiprybės“, – sako Monika.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ant Šmėklų kalno pristatyta 10-oji L.Salasevičiaus kolekcija: Juodoji Madam subtiliai apsinuogino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito