Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų įkarštyje M.Vygantas nutraukė tylą: atsakė į J.Naruševičiūtės kaltinimus dėl meilužės

Praėjusią savaitę pasirodė netikėta žinia – skiriasi atlikėjai Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė. Nuaidėjus žiniai apie skyrybas, dainininkė Jolanta rėžė tiesiai šviesiai ir kaltino buvusį mylimąjį susiradus meilužę. Nors savosios versijos Mantas ilgai nepateikė, galiausiai prabilo ir jis.
Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė / Asmeninio albumo ir Živilės Večiorkutės nuotr.

Žinia apie M.Vyganto ir J.Naruševičiūtės skyrybas gerbėjus pasiekė it žaibas iš giedro dangaus. Kalbos apie iširusius santykius internete pasklido tik po žinios, kad Mantas po 15 metų emigracijos grįžta gyventi į Lietuvą. Tuomet dueto koncertų laukę gerbėjai ėmė klausinėti, ar dar sulauks anksčiau suplanuotų jų pasirodymų. Atsakydama į šiuos klausimus Jolanta paskelbė, kad Panevėžyje spalio 4-ąją su Mantu į sceną žengs paskutinį kartą.

Tąkart moteris portalui Žmonės.lt prabilo ir apie skyrybų priežastis. Jolanta išskirtiniame interviu portalui Žmonės.lt teigė, kad M.Vygantas susirado meilužę.

Galiausiai į tokius kaltinimus sureagavo ir pats Mantas. Jis trečiadienio rytą feisbuke pasidalijo savo pozicija.

„Labas rytas visiems. Kažkaip išsilaikiau šitas dienas visiškai atitrūkęs, nieko nekomentavęs, nesivėlęs į diskusijas, ar tai būtų portalai, ar asmeninės žinutės, ar komentarai. Kažkaip norisi gyventi ramiai, nebūti negatyvumo apsuptyje, nors ir kaip būtų skaudu dėl to, kas vyksta. Tikriausiai atėjo laikas labai minimaliai ir man pasisakyti.

Mano pasisakymas, iš tikrųjų, nei pasiteisinimas, nei savęs gynimas ar bandymas išlipti sausam iš situacijos. Norisi pasakyti, kad ta informacija, kuri pasiekė jus iš antros pusės, ne visiškai yra teisybė.

Visų pirma, kas liečia draugus, meilės trikampį, čia iš viso yra anomalijos, kosmosas, nežinau, kaip tai pavadinti. Bet tikriausiai, kada žmogus labai stipriai pavydi ir bando tave privatizuoti, kad tu būtum tik jo ir niekieno daugiau, vyksta atbulinis procesas. Kai žmogus natūraliai pradeda tavęs pavydėti kiekviename žingsnyje ir iš to išauga situacijos, kurios iššaukia pyktį, agresiją, negatyvumą, to, ko mums šiandieną visiškai nereikia. Tai noriu paprašyti, kad atsiribotume nuo viso purškiamo negatyvo ir paliktume draugus....

Man tai, iš tiesų, nei šilta, nei šalta. Žinau, kokia yra teisybė, kaip gyvenime viskas būna ir kas buvo, bet draugų, pažįstamų, artimųjų, – kaip supratau tai ir tėvai įkišti buvo, – norisi palikti juos ramybėje. Tai yra santykių asmeniškumas... Aš visada labai norėjau, kad būtų vertinama muzika, sceninis darbas, o ne asmeninis gyvenimas. Man iš viso yra labai gėda prieš visus ir apmaudu, kad po beveik devynerių metų suaugęs, subrendęs, intelektualus ir protingas žmogus sugeba šitaip išskleisti tokį negatyvo burbulą į visuomenę, kurio visiškai nereikia. Jums asmeniškai įdomu klausytis, kaip kas gyvena, kaip kas ką daro, kuo užsiima?

Man asmeniškai tai yra visiškas absurdas, gėda. Nenoriu kartoti tų pačių žodžių. Tiesiog noriu pasakyti, kad poroje visą laiką būna du asmenys kalti, o ne vienas. Labai gaila, kad žmogus tik manyje įžvelgia visas klaidas, ko aš tikrai nesitikėjau. Tačiau aš tikrai nežadu kažko stipriai įrodinėti, savęs ginti ar išeiti iš vandens sausas. Tiesiog atėjo tas laikas, kai reikia versti gyvenimo lapą, judėti į priekį. Nors kartais ir labai sunku, tokios situacijos mus visus tik užgrūdina.

Visas šmeižtas, visa informacija, kuri vaikšto ore, kaip patys suprantat, vis tiek negali būti palikta ramybėje, tad su laiku tikrai atsiras tam tikrų situacijų, kai viskas turės išsispręsti taikiai. Bet, kaip ir sakiau, jeigu nori ir toliau mane tarkuoti tiek ji, Jolanta, tiek visuomenė, prašom. Aš vis tiek žinau, kad protingi žmonės atsirenka, kas yra kas, kita protingų žmonių pusė iš viso nelenda į visą šitą burbulą. Bet gaila, kad yra ir tokia visuomenės dalis, kuri pasiruošusi važiuoti, įžeidinėti...

Jūs neįsivaizduojate, kokį aš kalną žinučių turiu savo socialiniuose tinkluose... Komentarai – aš iš viso tyliu. Kai pamačiau, kiek straipsnių išėję, čia iš viso nenormalu. Bet noriu tik vieno, kad dar bent truputėlį duotumėte laiko, kol viskas susidėlios į savo vietas. Vis dėlto po beveik penkiolikos metų grįžau gyventi į Lietuvą ir aš labai noriu čia sėkmingai įsikurti. Vis dėlto patirtis emigracijoje davė savo. Norisi tiesiog laimingai, tvirtai ir tiesiog džiaugsmingai gyventi gimtinėje, iš ten, kur kilęs.

Tikiu, kad daugelis žmonių palaiko mano sprendimą grįžti, nevertinant mano asmeninio gyvenimo pokyčių ir situacijos. Tačiau, kaip ir minėjau, noriu dar truputėlį ramybės. O kai ateis laikas, tai aš pasisakysiu. Išgirsite apie mane ir mano tikrą istoriją, išgirsite tai, koks aš iš tikrųjų žmogus. Bet čia bus tik vieną vienintelį ir paskutinį kartą. Kaip sakiau, gyvenime iš klaidų mokomės, bet tos klaidos, kurios yra paišomos į mano daržą, ne visos yra teisingos.

Tad stebėkite, laukite, kam įdomu šitas visas meilės trikampis, ketvertukas ar penketukas, kaip čia pavadinsi… Išlikime budrūs, protingi ir žmoniški. Negalima teisti žmonių, kai nežinome tam tikros tiesos. Tai visiems palinkėsiu dvasinės ramybės, būkime vieningi, tiesiog džiaukimės gyvenimu. Ir užtenka nepagrįstai purkšti purvą ant žmonių, nežinant tikros, realios situacijos.

Darkart pasikartosiu, būtų labai malonu, kad asmeninis gyvenimas liktų asmeniniu, tiek šeima, tiek draugai, tiek asmeniškumai. Man atrodo, reikia vertinti darbus, pastangas. Tas pastangas, kurios yra mumyse - tai yra muzika, kur taip pat laukia sunkus, įdomus kelias, manau ir sunkus. Reikės priprasti prie daug ko, bet, kai stipriai nori, kai stipriai tiki, gali pasiekti viską. Nuoširdžiai, ačiū visiems, ačiū, kad esate ir gyvenkime draugiškai“, – kalbėjo Mantas.

Posted by Mantas Vygantas on 2024 m. spalio 8 d., antradienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas