Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sofio Niūniavė svečiavosi tėvo gimtinėje: į Gruziją vyko su vyru ir pusmečio dukra

Prieš pusmetį tėvais tapę Gruzijos milijonieriaus dukra, grožio salono „Sophistique“ savininkė Sofio Gelašvili-Niūniavė ir sporto treneris Dominykas Niūniava ilgai užsidarę namuose nesėdėjo ir leidosi į pirmąją kelionę su pirmagime Emanuele Valerija. Visa šeima svečiavosi Gruzijoje, kur vyko emocijų kupinas susitikimas su čia gyvenančiais artimaisiais.
Sofio Gelašvili-Niūniavės ir Dominyko Niūniavo atostogos
Sofio Gelašvili-Niūniavės ir Dominyko Niūniavo atostogos / Asmeninio albumo nuotr.

Sofio Gelašvili-Niūniavė 15min pasakojo, kad daugiausia jaudulio prieš kelionę kėlė skrydis lėktuvu. Visgi viskas gavosi daug geriau nei tikėtasi.

„Tiesą sakant, skrydžiui ruošiausi, atradau visokių žaislų ir lavinančių žaidimų. Visgi jų net neprireikė, nes pati kelionė vyko sklandžiau nei tikėjausi“, – juokiasi Sofio.

Ir nors sutuoktiniai skrydžiui ruošėsi labai atsakingai, pirmagimės kelionė nė kiek negąsdino. Priešingai, Emanuelė viskuo domėjosi, o galiausiai kartu su tėčiu užmigo.

Asmeninio albumo nuotr. /Emanuelė Valerija
Asmeninio albumo nuotr. /Emanuelė Valerija

Kartu su visa šeima Sofio išvyko į Gruzijos sostinę Tbilisį aplankyti čia gyvenančios gausios giminės, kurie pirmą kartą su mažąja Emanuele. Čia šiuo metu taip pat gyvena Sofio tėtis Valerijus Gelašvili, mama Danguolė.

„Tad susitikimas buvo tikrai kupinas emocijų. Oro uoste mus pasitiko vos ne visa giminė ir visi labai džiūgavo išvydę mažylę“, – pasakojo S.Gelašvili-Niūniavė.

Kelionės metu visi apsilankė prieš kelerius metus mirusios močiutės namuose, kurie iki šiol jos garbei statomi vis didesni. Taip pat lankėsi Borjomi kalnuose. Visgi keturias dienas trukusios išvykos metu didžiausias dėmesys buvo skirtas šeimai.

„Čia lankausi mažiausiai du kartus per metus, kartais net dažniau, tačiau šį kartą norėjosi kuo ilgiau pabūti su giminėmis, šeimą supažindinti su dukra. Planuojame čia ilgesniam laikui grįžti ir vasarą, pakeliauti po Batumį“, – pasakoja Sofio.

Kelionės akimirkas žiūrėkite galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas