Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Šok ir lieknėk“ dalyvis Tomas Tracevskis: „Aš kaip feniksas iš pelenų“

TV3 projekte „Šok ir lieknėk“ dalyvaujantis teisininkas Tomas Tracevskis save jis vadina šoumenu, nors tikrasis jo išsilavinimas – teisininkas, o aistringiausias laisvalaikio pomėgis – valgio ruoša.
Tomas Tracevskis ir Sandra Saikauskaitė
Tomas Tracevskis ir Sandra Saikauskaitė / TV3 nuotr.

Tomas televizijos žiūrovams turbūt jau yra pažįstamas iš TV3 projekto „Susitikime virtuvėje“, kuriame jam pavyko nustebinti net visko mačiusius virtuvės šefus Liną Samėną ir Robertą Ščesnavičių.

Tomas – lyg magnetas, kuris prie savęs traukia įvairius nuotykius. „Šok ir lieknėk“ – vienas jų, nes vieną dieną netikėtai sulaukęs projekto prodiuserių skambučio Tomui buvo pranešta, kad jis gali išbandyti savo jėgas unikaliame TV3 šou.

„Prisipažinsiu, kad kameros mane užveda, tarsi leidžia atsiskleisti mano tikrosioms charakterio savybėms. Kai pamatau ant jų užsižiebusį raudonos spalvos mygtuką, kuris reiškia, kad filmuojama, mane užplūsta dvigubos energijos pliūpsnis“ – išgyvenimais filmavimo aikštelėje dalinasi Tomas. 

Visai greitai trisdešimtmetį švęsiantis vyras prisipažįsta, kad prieš kurį laiką jį buvo pradėjusios persekioti įvairios mintys apie jį kankinantį antsvorį: „Ko gero, tai jau riba“, „Gero žmogaus turi būti daug“, „Tikriausiai tai įgimta“ ir daugybė kitų, tačiau T.Tracevskiui pavyko ne tik ekstremaliai priartėti prie normalaus svorio, o ir darsyk užgrūdinti savo valią!

„Vadinu save feniksu, pakilusiu iš pelenų. Man pavyko, įrodžiau, kad galiu. Dabar viskas priklausys nuo manęs – ar liksiu „teisinguose bėgiuose“ ar iš jų išklysiu“, – ateities perspektyvomis apie antsvorį dalinasi TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ dalyvis.

Po projekto neatsispyręs šokiams Tomas ir toliau tęsia pamokas – mokosi profesionaliai šokti salsą, nes į sporto klubą nueiti kartais valios pritrūksta... O kaip pasikeitė mitybos įpročiai? „Mažiau ką valgau. Nors kai kuriems patiekalams niekaip negaliu atsispirti. Anksčiau majonezas ir alus buvo geriausi mano draugai, o dabar juos riboju. Bet negaliu atsispirti itališkai duonai ir sumuštinukams su lašiša...“ – prisipažįsta paslapčia šypsodamas T.Tracevskis.

Tomas sako, kad „Šok ir lieknėk“ projekte jis vaidins tam tikrą vaidmenį ir žais savitą žaidimą, tačiau jokioms moralės normoms tikrai nenusižengs. „TV3 žiūrovai mane išvys atvirą, energingą, šokantį, lieknėjantį ir net sportišką... – intriguoja „Šok ir lieknėk“ dalyvis. – Senelis man ne sykį kartojo „Geriau be galvos, nei be garbės“ – kalba Tomas ir pabrėžia, kad projektas „Šok ir lieknėk“ iš tiesų pakeitė jo gyvenimą, o prie to labiausiai prisidėjo jo šokių partnerė Sandra Saikauskaitė.

„Ji – mėgstamiausia mano skulptorė. Iš jos spinduliuoja tokia super didelė energija! Ko gero, man projekte pasisekė labiausiai, nes tokios talentingos choreografės ir mokytojos aš dar niekur nesutikau“, – negaili partnerei gražių žodžių T.Tracevskis.

„Šok ir lieknėk" jau kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas