Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 20 /23:06

Iš „Šok su žvaigžde“ iškrito R.Orlauskaitės pora: likusių laukia „Teisėjų iššūkis“

Šeštadienio vakarą žiūrovus prie ekranų vėl kvietė projektas „Šok su žvaigžde“. Septintoje laidoje dalyviai kovojo dėl patekimo į kitą projekto etapą – pirmąkart Lietuvoje rengiamą „Teisėjų iššūkį“, į kurį pakviestos tik šešios projekto poros. Galiausiai paaiškėjo, kad be kvietimo į tolimesnį projekto etapą liko Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas.
Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas
Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas / Edvardo Blaževič/LRT nuotr.

Po praėjusio šeštadienio, kai projektą turėjo palikti aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, šįkart ant šokių parketo išvydome septynių porų pasirodymus, kuriems be galo reikėjo žiūrovų palaikymo. Susumavus komisijos ir žiūrovų balus, viena pora turėjo palikti projektą. Ja tapo Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas.

Kaip ir kiekvieną savaitgalį, „Šok su žvaigžde“ dalyviai pristatė naujus šokius, o vakaro pabaigoje žiūrovų laukė net kelios staigmenos.

Laidos akimirkos – galerijoje:

Po septintos laidos likusių šešių projekto porų laukė burtų traukimo ceremonija, su kuriais iš teisėjų – Justu Kučinsku, Egle Visockaite ar Lina Chatkevičiūte – aštuntoje laidoje stos prieš pirmą kartą Lietuvoje rengiamą „Teisėjų iššūkį“. Kiekviena pora turės parengti ne tik kassavaitinį šokį, bet ir įspūdingą pasirodymą su vienu iš projekto teisėjų.

Žiūrovų širdis kaitino ne tik projekto dalyviai ar netikėtos naujienos, bet ir kviestiniai vakaro svečiai. Pasiutusį džaivą šeštadienį dovanojo daugkartiniai Lietuvos čempionai, pasaulio jaunių čempionato finalininkai, pasaulio jaunių reitingo lentelės lyderiai Kipras Kūra ir Elzė Gintvilė Valiūnaitė, atstovaujantys sportinių šokių klubams „Žingsnis“ iš Klaipėdos ir „Ratuto“ iš Vilniaus.

Tačiau čia vakaro staigmenos nesibaigė – ant „Šok su žvaigžde“ parketo šeštadienį pasirodė ir atlikėja Monika Marija, kuri su sutuoktiniu Dovydu Laukiu atliko romantišką duetą „Tu šalia“.

Išreikškite nuomonę apklausoje:

Septintoje laidoje dėl išlikimo varžėsi ir žiūrovų palaikymo laukė sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj. Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbandė choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Porų pasirodymus stebėjo, vertino ir komentavo sportinių šokių profesionalai. Septintajame šokių vakare dalyvius vertino Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas, daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų čempionės Eglė Visockaitė ir Lina Chatkevičiūtė.

Septintos laidos komisijos narių balai:

1-3. Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič – 27

1-3. Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj – 27

1-3. Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė – 27

4. Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas – 26

5-7. Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis – 24

5-7. Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker – 24

5-7. Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė – 24

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas