Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Soliniame koncerte – Nijolės Pareigytės atvirumas: prakalbo apie planus, dalijosi istorijomis

Paskutiniame šiemet tradiciniame „Damos Out“ renginyje Klaipėdoje garsi atlikėja Nijolė Pareigytė su publika dalinosi ne tik dainomis, bet ir atviru pokalbiu apie išskirtines scenines patirtis bei intriguojančiais ateities planais. Vakaro metu šimtai į renginį susirinkusių dailiosios lyties atstovių taip pat mėgavosi išskirtinai moterims skirtomis pramogomis, unikaliomis patirtimis bei dosniai prisidėjo prie kilnios iniciatyvos.

Atviras pokalbis ir abejingų nepalikęs pasirodymas

Spalio 11 d. populiarioje Klaipėdos renginių erdvėje „Renginių kombinatas“ (Dubysos g. 29b) įvyko paskutinis šiemet tradicinis moterims skirtas renginys „Damos Out“.

Renginio metu susirinkusiems atvirą pokalbį ir publiką ant scenos užlipti privertusį koncertą dovanojo garsi atlikėja, renginių ir TV laidų vedėja Nijolė Pareigytė.

Ivo photography nuotr./„Damos Out“ renginys
Ivo photography nuotr./„Damos Out“ renginys

Pokalbio metu garsi moteris dalinosi istorijomis apie savo sceninę patirtį, taip pat – nuotaikingais nutikimais nutikusiais per jau daugelį metų trunkančią karjerą pramogų versle.

„Jei atvirai, gan juokinga istorija yra įvykusi būtent Klaipėdoje. Kažkada legendiniame klube „Pempininkai“ teko su „69 Danguje“ koncertuoti miniatiūrinėje scenoje. Tuomet mūsų muzikinę programą lydėjo ir speciali choreografija. Tačiau mes toje scenoje vos sutilpome tiesiog stovėti. Pasirodymas tikrai atrodė labai juokingai, nes niekaip mes į tą sceną netilpome“, – komiškas situacijas prisiminė N.Pareigytė.

Ivo photography nuotr./„Damos Out“ renginys
Ivo photography nuotr./„Damos Out“ renginys

Atlikėja teigė, jog šiuo metu yra itin aktyviai užsiėmusi savo soline karjera ir kitais svarbiais projektais. „Damos Out“ renginio N.Pareigytė užsiminė apie planus netrukus išleisti naują kūrinį su itin garsia Lietuvos muzikos grupe. Taip pat žinoma moteris prasitarė, kad preliminariuose planuose yra ir soliniai jos koncertai didžiosiose šalies arenose.

Kad N.Pareigytė tikrai turi pakankamai charizmos užkariauti didžiąsias Lietuvos arenas parodė ir „Damos Out“ renginyje vykęs atlikėjos koncertas. Koncerto metu skambėjo garsiausi grupės „69 Danguje“ hitai ir kiti garsūs lietuviški šlageriai. Pasirodymo metu Nijolė nusimetusi batelius ne kartą basa lipo nuo scenos ir įsiliedavo į šėlstančią publiką, dalinosi iki ašarų atvirais jausmais bei minioje esančias damas sukvietė užlipti ant scenos ir kartu dainuoti žinomas dainas.

Kilni iniciatyva ir moteriškumu alsuojančios pramogos

Paskutiniame šiemet „Damos Out“ renginyje dalyvių laukė ir įvairios moteriškumu alsuojančios pramogos bei išskirtinės pamokos. Renginį simboliška fraze „grožis išgelbės pasaulį” atidarė garsi Lietuvos dizainerė Ingrida Railienė, kuri šiame renginyje rūpinosi ir „Damos Out“ iniciatorės bei vedėjos Ievos Bakutytės-Razbadauskienės įvaizdžiu.

Vėliau šventės dalyvėms ypatingą šokių su aukštakulniais pamoką „High Heels Lady“ surengė žinoma choreografė Birutė Grikpėdytė. Garsi choreografė ne tik pati demonstravo įvairius šokių judesius, bet ir kiekvienai pageidaujančiai dalyvei padovanojo individualias šokių pamokas.

Savaitgalį vykusiame „Damos Out“ renginyje taip pat buvo vykdoma ir kilni iniciatyva, prie kurios šiemet prisijungė MISO tatuiruočių studija. Vakaro metu dalyvės turėjo galimybę pasidaryti savo svajonių tatuiruotę, o už jas surinktas lėšas ketinama paaukoti organizacijai „Mamų unija“.

Ši iniciatyva susilaukė didžiulio populiarumo. Prie tatuiruočių stotelės nusidriekė ilga eilė ir nors dėl didelio poreikio ne visos dalyvės spėjo pasidaryti tatuiruotę vakaro metu, daugelis damų vis vien dosniai aukojo lėšas, net ir negavusios svajonių piešinio ant kūno.

Iš „Damos Out“ renginio dalyvės tradiciškai neišėjo tuščiomis. Kuponus procedūroms paskutiniame šių metų renginyje vakaro viešnioms dovanojo „Pušyno Spa“, Plaukų technologė Inga Ga dalyvėms suteikė nemokamus kuponus plaukų atstatymo procedūroms, o rankinių ir papuošalų gamybos meistrė „Arriteli“ padovanojo dalyvėms galimybę laimėti iš stiklo karoliukų pagamintą išskirtinio dizaino rankinę.

Programa verčianti didžiuotis

Pasak renginio iniciatorės Ievos Bakutytės-Razbadauskienės, finaliniame šių metų „Damos Out“ renginyje pavyko sukurti tokią pramogų sintezę, kuria galėjo mėgautis įvairaus amžiaus dailiosios lyties atstovėms.

„Beprotiškai džiaugiuosi, kad šiame renginyje sau tinkamas pramogas ir veiklas galėjo atrasti labai skirtingo amžiaus dalyvės. Renginio metu kiekviena moteris tikrai galėjo pasirinkti veiklą ar pramogą pagal savo amžių, skonį ar tiesiog nuotaiką. Mūsų siekis visada buvo, kad šis renginys būtų skirtas kuo platesniam damų ratui ir, manau, kad šiame renginyje tikrai šį tikslą pavyko pasiekti. Todėl labai didžiuojuosi šio vakaro programa“, – po renginio teigė „Damos Out“ iniciatorė ir vedėja I. Bakutytė-Razbadauskienė.

Vakaro metu dalyvių blizgesiu specialioje „blizgučių stotelėje“ rūpinosi „GlitterOnn“ atstovės. Renginio vietoje veikė ir SOS pėdų stotelė, kurioje pirmosios Lietuvoje aukštakulnių platformos „Aš irgi galiu“ atstovai suteikė moterims naudingos informacijos bei vertingų patarimų.

Itin moterišką pramogą renginio dalyvėms pasiūlę ir mados studija „Retro Madam“. Šventės metu specialioje „Retro Madam“ suknelių stotelėje dailiosios lyties atstovės turėjo galimybę iš arčiau susipažinti su įvairiomis retro stiliaus suknelėmis.

„Damos Out“ vakaro metu dalyvių laukė ir aistringa staigmena – paslaptingo svečio iš Latvijos 3-jų dalių šokio pasirodymas.

Pasibaigus oficialiai renginio programai gausiai į renginį susirinkusios damos neskubėjo skirstytis ir griausmingai pratęsė vakarą šokių aikštelėje šokant pagal DJ Endrio grojamas melodijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant