Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sostinėje – mada besidominčių garsenybių vakarėlis: išsipustę stebėjo šokį ant dangoraižio sienos

Ketvirtadienio vakarą sostinėje į žurnalo pristatymą susirinkę žinomi veidai buvo nustebinti ne tik vasara ir mada kvepiančiu naujausiu numeriu, bet ir septyniasdešimt metrų aukštyje ant stiklinės dangoraižio sienos atliktu vertikaliu šokiu.

Jį virš susirinkusių ir besifotografuojančių įžymybių ant verslo centro „Flow“ stiklinės sienos atliko vertikalaus šokio Lietuvoje įkūrėja ir atlikėja Inga Briazkolovaitė.

Į liepos ir rugpjūčio mėnesių „ELLE Lithuania“ numerio pristatymą rinkosi stiliui neabejingi žinomi žmonės ir ištikimiausi skaitytojai. Viso vakaro metu svečiai buvo lepinami rėmėjų dovanomis ir vaišinosi leidinio viršelį neseniai papuošusios nuomonės formuotojos Ievos Mackevičienės pristatytu putojančiu arbatos gėrimu.

Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka

Gera svečių nuotaika viso vakaro metu rūpinosi dainininkė Augustė Nombeko.

„Sveiki sulaukę kupinos staigmenų ir dinamiškos vasaros mieste! Pagaliau tarp aukštų stiklinių pastatų miesto bruzdesį keičia vasariškas klegesys, vis garsiau skamba atostogų nuotaika ir žydi ryškiausios spalvos“, – su vakaro svečiais sveikinosi A.Nombeko. Ji juokavo, kad vasaros orų nenuspėsi, tad ir renginyje visų laukia ne viena staigmena.

Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka

Vakarui įsisiūbavus, svečiai buvo pakviesti pakilti į aukščiausią sostinės terasą. Šešioliktame pastato aukšte įsikūrusioje terasoje galima buvo išvysti nuostabią Vilniaus panoramą ir įsiamžinti dangoraižių bei senamiesčio apsuptyje.

Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./Renginio akimirka

Didžiausia renginio staigmena – vasariškas atlikėjo Roko Yan koncertas, pavertęs renginį didžiule šokių aikštele ir smagiai įsiūbavęs publiką. Erdvių dekoru rūpinosi Mantas Petruškevičius, renginį organizavo Liutauras Galinis, Elena Puidokaitė-Bruzgulienė ir Živilė Jokimaitė Dolgich.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?