Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Šou „Ūkininkai ieško meilės“ išgarsėjęs Mantas – apie naują tradiciją: tą daro jau 2 mėnesius

Vasarą su jais žiūrovai jau susipažino realybės šou „Ūkininkai ieško meilės“. O dabar, suvieniję jėgas, jie pergalės siekė žaidime „Miestas ar kaimas“. Tai – ūkininkai Zita, Mantas ir jų bičiulis Edvinas.
Šou „Ūkininkai ieško meilės“ išgarsėjęs Mantas
Šou „Ūkininkai ieško meilės“ išgarsėjęs Mantas / D.Kudriavcev ir Pauliaus Peleckio/BNS nuotr.

Ūkininkai tapo Nijolės Pareigytės-Rukaitienės kaimo komandos dalimi. O jų varžovai – Vytauto Rumšo jaunesniojo miesto komanda: „Power Hit Radio“ laidų vedėjai Elena Karalienė, Edgaras Kožuchovskis ir Laura Ignatovičiūtė, rašoma TV3 televizijos pranešime spaudai.

Štai Mantas save galėtų pavadinti ne tik tikru dzūku, bet ir dar neįtikėtinos valios žmogumi! Iš viso vaikinas yra atsikratęs net 110 kilogramų.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mantas, Edvinas Krupinskas ir Zita
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mantas, Edvinas Krupinskas ir Zita

Tuo tarpu jo draugas Edvinas Krupinskas daugeliui pažįstamas iš socialinių tinklų. Čia Edvinas kuria tetos Vylmos personažą.

„Gal ir negražu, bet įkvėpimo tam kartais semiuosi klausydamas kitų žmonių pokalbių parduotuvėje. Taip pat telefone turiu pasidaręs užrašų knygutę, kurioje rašausi visas idėjas – nuo vieno žodžio iki viso sakinio“, – išdavė jis.

Ūkis artimas ir Edvinui – šiemet jis pirmą kartą įkūrė savo daržą, ir netgi bandė auginti arbūzus! Deja, kol kas nesėkmingai…

O trečioji komandos narė ūkininkė Zita prabilo ir apie vasaros realybės šou „Ūkininkai ieško meilės. Ji gražiai atsiliepė apie savo išrinktąjį Vilių, su kuriuo šiemet nugalėjo projektą.

„Vilius – nuostabus džentelmenas, labai mielas žmogus. Malonų jo tembrą jaučiu po šiai dienai. Jis – labai rūpestingas“, – sakė ji.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./„Miestas ar kaimas“
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./„Miestas ar kaimas“

Tradicija, kuri kasdien leidžia pastebėti kažką naujo

Kaimo komandos narys Mantas neslepia – sutikti ūkininkę Zitą ar bet kurį kitą romantiškiausio vasaros projekto „Ūkininkai ieško meilės“ dalyvį jam visuomet smagu.

„Su Zita mes abu turime daug energijos, tačiau susitikę, gebame ja pasidalinti, pasipildyti. Tiesą sakant, tik geriausi jausmai užplūsta sutikus bet kurį projekto dalyvį – bendravimas tikrai nenutrūko“, – prisiminęs didžiausią vasaros nuotykį pripažįsta Mantas.

Anot jo, po projekto meilė ūkiui niekur nedingo – ji taip ir liko jo širdyje.

„Gaila, kad šią vasarą daugiau laiko ūkyje praleisti nepavyko, nes po projekto visur intensyviai bėgau, lėkiau. Tačiau supratau, kad būdamas kaime, aš dabar jaučiu didesnį pasitenkinimą. Žinoma, nemažą vasaros dalį taip pat praleidau lietuviškoje gamtoje ir ypač neatsispyriau pajūriui“, – pasakoja jis.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mantas, Edvinas Krupinskas ir Zita
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mantas, Edvinas Krupinskas ir Zita

Tačiau svarbiausia, kad būdamas kaime Mantas iš tiesų randa ramybę: „Mano poilsis kaime yra dvejopas. Ten man patinka ir žolės pjovimo darbai, ir sodo priežiūra, ir gulėjimas ant pledo su kava arba arbata. Kad pailsėčiau, man reikia visko.“

Todėl Manto negąsdina ir jokie ūkio darbai – būdamas kaime, jis visuomet daro viską, kas yra reikalinga.

„Nemėgstamiausias mano darbas ir kaime, ir mieste išlieka toks pats. Tai – drabužių spintos tvarkymas, nors kaime drabužių ir reikia mažiau“, – juokiasi jis.

Palikęs kaimą ilgesniam laikui, Mantas labiausiai pasiilgsta nepriklausomos ramybės. Anot jo, galima bandyti tokią susikurti ir mieste, bet čia ji dažnu atveju yra priklausoma nuo aplinkos.

„Pavyzdžiui, susiplanuoji pailsėti, o kažkas būtent tuo metu už lango nusprendžia pjauti žolę… Kaime visa ramybė yra tavo paties rankose“, – atvirauja jis.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mantas, Edvinas Krupinskas ir Zita
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Mantas, Edvinas Krupinskas ir Zita

Tiesa, vaikinas neslepia – nors poilsis kaime ir yra žavingas, gyvenimas mieste taip pat turi savų pliusų.

„Neseniai keliaudamas dar kartą įsitikinau, kad labai grožiuosi ne tik gamta, bet ir įvairiais architektūriniais miestų sprendimas. Taip pat mieste turiu tradiciją rytais apeiti ratą. Ir nors visuomet einu tuo pačiu maršrutu, kiekvieną dieną pastebiu kažką naujo. Matau, kaip krenta lapai, keičiasi metų laikai, atsiveria nauji vaizdai“, – pasakoja jis.

Taip be pertraukos Mantas kiekvieną rytą vaikšto jau 2 mėnesius: „Einu 9,5 kilometro tuo pačiu maršrutu ir niekur nenukrypstu. Bet kiekvieną dieną vaizdas vis kitoks. Kitokia net rasa! O svarbiausia, kad einu nepaisant jokių oro sąlygų, nes blogo oro nėra – gali būti tik bloga apranga.“

„Miestas ar kaimas“ – antradieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas