Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 07

Stasio Povilaičio žmonos Birutės gyvenimas: lemtinga pažintis ir kodėl dukra Agnė juos praminė Adamsais

Rugsėjo 5-ąją šalį apskriejo liūdna žinia – mirė maestro Stasio Povilaičio žmona Birutė Povilaitienė. Moteris ilgus metus gedėjo 2015-aisiais mirusio vyro ir ne kartą sakė, kad po šios netekties jai teko mokytis iš naujo save pažinti. Prisimenant anapilin iškeliavusią B.Povilaitienę, Žmonės.lt peržvelgė anksčiau portalui jos duotus interviu apie šviesaus atminimo sutuoktinį bei skaudų susitaikymą su vienatve.
Stasys Povilaitis, Birutė Povilaitienė
Stasys Povilaitis, Birutė Povilaitienė / BNS ir socialinių tinklų nuotr.

Birutė Povilaitienė amžinojo poilsio sekmadienį atguls Palangos kapinėse šalia savo mylimo vyro Stasio Povilaičio, kuris mirė 2015 metų spalio 6-ąją. Netektį išgyvenusi moteris kurį laiką buvo tarsi užsidariusi savo slogių emocijų ir išgyvenimų kiaute, tačiau vėliau bandė kabintis į gyvenimą ir iš naujo pažinti save.

„Pirmi metai be vyro buvo labai sunkūs. Buvau labai uždara, atsiribojau, nenorėjau su niekuo bendrauti, visiškai su niekuo. Nei su giminėm, nei su artimaisiais – su niekuo. Nenorėjau nieko nei matyti, nei galvoti. Tiesiog reikėjo izoliuotis, reikėjo susirinkti save, susidėlioti viską. Tie pirmi metai – kaip pro rūką…“ – praėjus metams po vyro netekties Žmonės.lt yra sakiusi B.Povilaitienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi