„Stiklių“ bendraturčio Romo Zakarevičiaus 72-ajame gimtadienyje – Valdas ir Alma Adamkai

Sekmadienio vakarą sostinės viešbučio ir restorano „Relais & Châteaux Stikliai Hotel“ bendraturtis, Gurmanų gildijos prezidentas Romas Zakarevičius su bičiuliais ir kolegomis atšventė savo 72-ąjį gimtadienį.
Romo Zakarevičiaus gimtadienio šventė
Romo Zakarevičiaus gimtadienio šventė / 15min montažas

Liepos 2-ąją su kviestiniais svečiais švęsdamas savo gimtadienį Romas Zakarevičius mėgavosi artimos ir garbingos publikos dėmesiu: Jo Ekscelencijos Valdo Adamkaus ir ponios Almos Adamkienės, pasveikinti atvyko ir verslininkai Nadiežda ir Julius Novickiai, Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, politikų Artūro Zuoko, Gedimino Kirkilo ir Gedimino Vagnoriaus šeimų draugija, Mantas Petruškevičius, Rasa Arlauskienė ir daugelis kitų.

Savaitgalio šventę vainikavo ypatingas patiekalas, kurį pristatė pats virtuvės šefas – pieninis keptas paršelis, įdarytas grikiais, slyvomis ir ančių kepenų foie gras. Nenuilstantis kūrėjas ir kiekvienos dienos kaip šventės siekėjas R.Zakarevičius specialiai šiems vėlyviesiems pusryčiams atgaivino legendinių limonadų receptūras – tai puiki proga paragauti įvairių vasaros gėrybių skonių.

Per savo gimtadienio šventę R.Zakarevičius visuomenei pristatė ir vasarinę restorano idėją – savaitgaliais žydinčioje terasoje kiekvieno užsukusio lauks ypatingi vėlyvieji pusryčiai – vadinamasis brunchas arba ankstyvieji pietūs. Tokio bruncho idėja „Stikliams“ subrendo sekant Europos restoranų pavyzdžiu, kuomet vietiniai gyventojai ir miesto svečiai ieško kur po linksmos ir siautulingos nakties ramiai prisėsti vėlyviems pusryčiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis