Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingi svečiai rinkosi į ypatingą vakarą: V.Poderytės-Bernatavičės sveikinimas ir L.Somovo šou

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje į baldų ir interjero salono 5-ojo gimtadienio šventę susirinko gausus būrys stilingų vilniečių ir miesto svečių, neabejingų naujausioms baldų tendencijoms ir stilingam bei patogiam gyvenimo būdui.

Šį rudenį visoje Lietuvoje veiklą vystantis baldų ir interjero salonas „Veneks Boutique“ mini savo penkerių metų jubiliejų. Į gimtadienio šventę Vilniuje esančiame salone rinkosi menininkai, interjero dizaineriai ir žinomi žmonės.

Tarp gausiai susirinkusių svečių buvo galima sutikti dainininkę Mariją Grabštaitę, verslininką Žilviną Grigaitį, stilistą Joringį Šatą, nuomonės formuotoją Viktoriją Šaulytę-Mockę, baleto artistę Kristiną Tarasevičiūtę, modelių agentūros savininkę Juliją Maslinskają-Ulvydienę, dailininkus Liną Cicėną-Cicą bei Martyną Ivinską ir daugybę kitų.

Svečiai domėjosi naujausiomis interjero tendencijomis, mėgavosi stilinga vakaro atmosfera bei džiaugėsi išskirtine vakaro šeimininkų muzikine staigmena – garsaus muzikos kūrėjo bei prodiuserio Leon Somov pasirodymu.

Evaldo Rudžio nuotr./Vilniuje – stilingas vakaras
Evaldo Rudžio nuotr./Vilniuje – stilingas vakaras

Renginio metu netrūko nuoširdžių sveikinimų ir šventiškos atmosferos, kurią padėjo kurti ir žinoma laidų prodiuserė bei TV laidų vedėja Vaida Poderytė-Bernatavičė, tapusi šio vakaro vedėja.

„Labas vakaras visiems susirinkusiems! Smagu matyti tiek daug stilingų žmonių vietoje, kurioje ir pati dažnai lankiausi, kai įsirenginėjau savo mylimus namus. Juos puošia būtent šio salono baldai, kurie vėlei tapo ne tik funkcionaliais sprendimais, bet ir namų sielos atspindžiais. Nuo sofų, lovų, stalų, šviestuvų ar interjero detalių – čia namams galima rasti viską. Šiandien mes švenčiame ir ilgiausių metų linkime tiems, kurių dėka erdvė su keturiomis sienomis tampa ta magiška vieta, kurią vadiname namais“, – sakė V.Poderytė-Bernatavičė, džiaugdamasi galimybe prisidėti prie šios ypatingos šventės.

Evaldo Rudžio nuotr./Vilniuje – stilingas vakaras
Evaldo Rudžio nuotr./Vilniuje – stilingas vakaras

Per penkerius veiklos metus salonas tapo vienu iš svarbiausių interjero rinkos dalyvių Lietuvoje. Pradėję nuo vieno salono, šiandien jie gali džiaugtis salonais Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, o netrukus jie duris atvers ir viename iš prestižiškiausių Ispanijos miestų – Marbėjoje.

Apie tai šventės metu kalbėjo ir patys baldų salonų tinklo įkūrėjai Dainius ir Dovilė Kaltonai, nekantriai laukdami tarptautinio plėtros etapo.

Salonas siekia ne tik prekiauti baldais, bet ir įkvėpti žmones. Mūsų tikslas – kurti vertingus sprendimus, atspindinčius šiuolaikinį gyvenimo būdą ir leidžiančius žmonėms jaustis patogiai bei jaukiai savo namuose. Džiaugiamės, kad per penkerius veiklos metus pelnėme pasitikėjimą Lietuvoje ir esame pasirengę žengti žingsnį į tarptautinę rinką. Matome didelį augimo potencialą, todėl plečiamės į Ispaniją, kur šiuo metu įrenginėjame savo naują saloną. Jis greitai atvers duris ir pasiūlys išskirtinius produktus, kurių Ispanijos rinkai dar trūksta“, – džiaugsmingomis naujienomis pasidalijo D.Kaltonas.

Dainiui antrino ir jo žmona Dovilė, kuri išreiškė didelį dėkingumą klientams ir pabrėžė, kad jų misija – ne tik parduoti baldus, bet ir kurti gyvenimo būdą.

Evaldo Rudžio nuotr./Vilniuje – stilingas vakaras
Evaldo Rudžio nuotr./Vilniuje – stilingas vakaras

„Mūsų baldai ne tik puošia namus – jie formuoja žmonių kasdienybę. Siekiame, kad kiekvienas žmogus savo erdvėje jaustų prabangos ir jaukumo harmoniją. Džiaugiamės, kad per šiuos penkerius metus pavyko ne tik augti, bet ir pelnyti klientų pasitikėjimą tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų“, – kalbėjo Dovilė Kaltonė.

Kaip renginyje pasakojo D. ir D. Kaltonai, jie gali pasirūpinti visais kamuojančiais klausimais, įsirenginėjant savo būstą.

„Mes siekiame, kad mūsų baldai ne tik atrodytų stilingai, bet ir būtų patogūs, funkcionalūs, o svarbiausia – prieinami kiekvienam. Kiekviena mūsų kolekcija atspindi šį požiūrį, todėl didžiuojamės galėdami pasiūlyti baldus, kurie pagerina gyvenimo kokybę ir suteikia namams išskirtinį charakterį“, – pasakojo D.Kaltonas.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas