Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su 22 metais vyresne J.Naruševičiūte išsiskyrusio M.Vyganto išpažintis: „Nežinot, kas vyko namuose“

Dar prieš metus garsi dainininkų pora Mantas Vygantas ir už 22 metais vyresnė Jolanta Naruševičiūtė meiliai kalbėjo apie savo santykius, apie amžiaus skirtumo privalumus ir planus koncertuoti. „Aš esu toks labiau degtukas, Jolanta mane apšlifuoja“, – anuomet kalbėjo Mantas. Tačiau prieš mėnesį jis iš Anglijos grįžo gyventi į Lietuvą be Jolantos.
Mantas Vygantas
Mantas Vygantas / LNK nuotr.

Paaiškėjo, kad pora išsiskyrė, o Jolantą Mantą apkaltino neištikimybe. „Labai skaudu, kad dėl svetimos bobos, trumpalaikių malonumų, dėl kažkieno fantazijų viskas, kas statyta metų metus, sugriauta per kelis mėnesius“, – negailėdama „Facebooke“ drėbtelėjo Jolanta Naruševičiūtė.

LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ Mantas Vygantas ryžosi papasakoti savo versiją, kodėl išsiskyrė jo ir 22 metais vyresnės Jolantos keliai.

„Žmogus buvo itin pavydus, tai peraugo į pyktį ir nepasitikėjimą. Aš jaučiausi, tarsi mane norėjo privatizuoti. Negalėjau bendrauti su žmonėmis, nuolat kildavo konfliktai. Net negalėdavome išeiti atskirai pabūti su bičiuliais, nes iškart prasidėdavo kaltinimais, kad einu pas mergas. Ir galiausiai staiga ji man iškėlė ultimatumą“, – laidoje pasakojo Mantas Vygantas.

LNK nuotr./Mantas Vygantas
LNK nuotr./Mantas Vygantas

Solinę karjerą pradedantis atlikėjas piktinasi ant jo pilamu purvu. „Man buvo pasakyta, kad mane sumals, sutrins. Ir dabar visi komentuoja, dalinasi į puses, kas man yra nesuprantama. Jūs nežinot, kas vyko namuose. Apskritai, nenorėjau, kad mūsų skyrybos taptų viešos, manau, tokiais atvejais abi pusės turėtų susitarti, kam ką ir kiek pasakoti. O dabar turiu gintis, nes ant manęs pilamas purvas“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbėjo dainininkas.

Laidos metu Mantas sulaukė priekaištų, kodėl niekada nepasipiršo Jolantai. „Galbūt ji kompleksuodama dėl savo amžiaus ėmė jaustis nesaugi ir ėmė pavydėti? Gal jums reikėjo pasipiršti ir viskas būtų buvę gerai? Juk moteriai reikia saugumo!“ – tokių pasiūlymų sulaukė vyras.

LNK nuotr./„Bučiuoju. Rūta“
LNK nuotr./„Bučiuoju. Rūta“

Kita laidos viešnia – praeityje žinoma cirko artistė Agnė Zobovienė, dabar pasikeitusi pavardę ir prisistato Lancevičės pavarde. Prieš gerą dešimtmetį Agnė ir jos vyras, 26 metais vyresnis cirko artistas Mykolas Zobovas buvo labai žinoma pora ir dažni televizijos laidų herojai. Cirko artistai dalinosi savo pikantiška meilės istorija ir triukšmingai aiškinosi nuolat kylančius nesutarimus.

Prieš 8 metus nusprendusi išsiskirti Agnė brėžė brūkšnį – užvėrė cirko duris, atidarė grožio saloną ir sako, kad daugiau už gerokai vyresnio vyro netekėtų, mat amžiaus skirtumas jų poroje kėlė begalę problemų. „Esu dėkinga savo vyrui už tai, kokia esu dabar, nieko nesigailiu, susilaukėme nuostabių vaikų. Bet tikriausiai dėl amžiaus skirtumo kildavo nežmoniškas jo pavydas. Kai važiuodavau į parduotuvę apsipirkti arba susitvarkyti reikalų į miestą, iškart prasidėdavo kaltinimai, kad važiuoju pas kitus vyrus“, – prisimena Agnė.

LNK nuotr./Agnė Zobovienė
LNK nuotr./Agnė Zobovienė

Dar vienas laidos dalyvis, žinomas tango šokėjas Eduardo Gimenezas pasakoja, kad visos jo gyvenimo meilės buvo gerokai jaunesnės. Su paskutiniąja mylimąja juos skyrė 22 metai. „Jaunesnė moteris yra energijos šaltinis. Pamenu, mes šokdavome tango 4-6 valandas be pertraukos ir aš nepavargdavau“, – sako argentinietis. Deja, santykiai su jaunesne mylimąja baigėsi skausmingai. Po skyrybų Eduardo paguodos ieškojo taurelėje, bet vėliau suprato, kad šis kelias prie gero neprives.

Atvira Manto Vyganto išpažintis, kas vyko už uždarų durų, kodėl jis staiga išsiskyrė su Jolanta ir už ką jai iki šiol jaučiasi dėkingas – ketvirtadienio vakarą, 20 val., laidoje „Bučiuoju. Rūta“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento