Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su grupe „Pop Ladies“ pirmą kartą viešai uždainavo Baiba Skurstenė

Penktojoje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje sekmadienio vakarą debiutavo projekto naujokė Liepa Mondeikaitė ir jos partneris Audrius Židonis.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / Viganto Ovadnevo nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Baiba Skurstenė
Viganto Ovadnevo nuotr./ Baiba Skurstenė

Atlikėjai sėkmingo starto palinkėjo ir ant parketo išlydėjo grupės „Pop Ladies“ merginos Natalija Bunkė su Katažina Nemycko. Ir ne tik jos. Šį kartą atlikėjų kompaniją papildė naujoji grupės narė balsingoji latvė Baiba Skurstenė, nes Oksana Pikul šiuo metu lankosi Rusijoje, kur krepšinį žaidžia jos sužadėtinis Simas Jasaitis.

Dar grupės susikūrimo pradžioje N.Bunkė sakė, kad grupėje merginos keisis dažnai, tad kiekvieną kartą važiuojant į koncertą klausytojų lauks staigmena. Prie grupės anksčiau prisijungė Seimo nario Andriaus Šedžiaus sužadėtinė Monika Kvietkutė.

„Prie mūsų prisijungė Baiba ir jau ne pirmą kartą mes kartu koncertuojame, nors tik pirmą kartą viešai. Bet ne paskutinį“, – Žmonės.lt sakė N.Bunkė.

„Man labai faina, linksmas merginų kolekyvas, nuostabūs rūbai, puikios dainos“, – džiaugėsi ir pati Baiba. „Tik žodžius buvo sunku pirmą kartą išmokti“, – leptelėjo Natalija. „Tikrai taip. Buvo šiek tiek streso, bet aš susitvarkiau“, – nusijuokė nauja grupės narė.

„Labai smagu būti ant scenos ne vienai. Kai būni viena, turi už save atsakyti. O čia – viena mergina imasi iniciatyvos, kita  priduria kažką, labai linksma“, – Žmonės.lt sakė niekada jokiai grupei nepriklausiusi B.Skurstenė.

„Mes visos, kaip asmenybės, esame labai skirtingos, bet kai mes susiburiame į vieną kolektyvą... Mūsų koncertai būna ugniniai, juose pilna visko“, – džiaugėsi N.Bunkė. 

„Ir dar vienas dalykas – mes dainuojame gyvai populiarias dainas keturiais skirtingais balsais“, – dainavimo grupėje privalumus vardijo Baiba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai