Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Su širdies draugu Donatu Dailide į maisto vakarėlį atvykusi Urtė Šilagalytė: „Visada gaminu viena“

Dainininkė Urtė Šilagalytė pripažįsta: „Mėgstu kokybišką maistą“. Todėl neveltui su mylimuoju verslininku, Donatu Dailide ketvirtadienio popietę ji pasirodė gurmaniškų patiekalų degustacijoje.
Urtė Šilagalytė ir Donatas Dailidė
Urtė Šilagalytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žmonės.lt U.Šilagalytė pasakojo, kad maisto gaminimas po sunkios dienos jai padeda atsipalaiduoti, todėl įvairius patiekalus dainininkė ruošia kone kasdien.

„Be galo mėgstu gaminti namuose. Turiu gausybę receptų, bet galiu ir improvizuoti.

Maisto gaminimas – geriausias atsipalaidavimo būdas. Visi labai džiaugiasi mano Kijevo kotletais ir čili sriuba. Mėgstu tokius sunkesnius patiekalus gaminti“, – juokėsi U.Šilagalytė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Urtė Šilagalytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Urtė Šilagalytė

Urtė teigė, kad mėgsta tiek lietuvišką, tiek kitų šalių virtuvę.

„Man patinka itališki ir japoniški patiekalai. Kadangi gyvenu Italijoje, pripratau prie jų tradicijų. Žinoma, svarbiausia kokybė“, – sakė ji.

U.Šilagalytė įprastai maistą ruošia be širdies draugo Donato pagalbos, nes tai – moters pareiga. „Visada gaminu viena. Maisto gaminimas – mano sfera ir mano atsipalaidavimo būdas“, – pasakojo ji.

Donatas ir Urtė drauge viešuose renginiuose lankosi itin retai. Žmonės.lt primena, kad Žinia apie romantiškus jųdviejų santykius pasklido balandžio viduryje.

Tuomet Urtė neigė, jog jiedu pora, nors jiedu ne kartą buvo pastebėti drauge susikibę už rankų, meiliai besiglėbesčiuojantys.

D.Dailidė – porą metų vyresnis už Urtę, žemės ūkio technikos prekybos įmonės „Dojus“ generalinis direktorius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Urtė Šilagalytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Urtė Šilagalytė

Renginyje apsilankė ir daugiau svečių. Gurmaniškame vakarėlyje visi jie degustavo Viduržemio jūros regiono patiekalus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gardžiame vakarėlyje apsilankusios garsios poros atskleidė savo valgymo įpročius​

Šventės meniu abejingais nepaliko net išrankiausių maisto ekspertų: kanadietiški omarai, natūraliai auginamos tigrinės krevetės, šviežiai atvėsinta lašiša, argentinietiška Angus jautiena, austrės iš Normandijos, prancūziška anties krūtinėlė, kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, avienos nugarinė ir iš Naujosios Zelandijos.

Daugiau renginio akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos