Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Su vaikais šventiškai įsiamžinusi Goda Alijeva sulaukė nuostabos: „Pagaliau tai įvyko“

Rugsėjo 2-ąją savo atžalas sugrįžimo į mokyklas proga sveikino būrys tėvų, tarp jų – ir dainininkė Goda Alijeva. Dainininkės dukra Tėja šiemet pradeda lankyti 8 klasę, o sūnus Amilis – 5-tą.
Goda Alijeva su vaikais
Goda Alijeva su vaikais / Asmeninio albumo nuotr.

„Verksiu šiandien tikrai“, – dar prieš šventę emocijomis dalijosi Goda.

O rugsėjo 2-osios šventė mokykloje išties buvo jautri. Tiesa, Goda neslėpė – sunku suvokti, kaip greitai bėga laikas. Atrodo, dar visai neseniai vaikus leido į pirmąsias klases.

„Toks džiaugsmas, toks laimės jausmas viduje, kad nemoku apsakyti. Kiekvienais metais Rugsėjo 1-ąją nufotkini vaikus, sulygini su praeitomis Rugsėjo 1-osiomis ir matai, kaip laikas bėga, kaip jie užaugo, kokie dideli ir sąmoningi jie tapo, kokie jie asmenybės... Labai smagu matyti tą virsmą, aišku, ir graudulys ima baisulinis.

Aišku, ir nuotykiai įvairiausi jau prasideda. Tėja pareiškė, neik, mama, pas mane į Rugsėjo 1-ąją, tai iš toli tik galėjau pažiūrėti, o su Amiliu dar kitaip. Bet spėju, paskutiniai metai, kai jį lydžiu. Po to nereikės mamos“, – instagrame dalijosi G.Alijeva.

Mokslo metų pradžios proga G.Alijeva socialiniuose tinkluose pasidalijo ir nuotraukomis su savo paaugusiais vaikais. Moteris kaipmat sulaukė pastebėjimų, kad jos 8-tokė Tėja – kaip du vandens lašai panaši į mamą. Portalo Žmonės.lt paklausta, ar dažnai tokių komentarų sulaukia, Goda nusijuokė:

„Pagaliau tai įvyko, pagaliau ji panaši į mamą, nes seniau buvo panaši į tėtį, – juokėsi G.Alijva. – Įvairių komentarų sulaukiu, daug kas stebisi, kaip greitai bėga tas laikas ir dukra mane praaugo, kad vaikai labai dideli. Nesu iš tų mamų, kurios labai dažnai dėtų savo vaikus į socialinius tinklus, nes jie patys to nenori, tad tai darau tik su jų leidimu. Mano sekėjai nemato jų dažnai, tai po tokių nuotraukų sulaukiu visokių komentarų, kurie paglosto širdį.“

O kaip šiandien šeima paminės sugrįžimo į mokyklą dieną? Goda atskleidė, kad jų tradicijos panašios į visų kitų šeimų.

Kaip ir visos šeimos, šiandien atvyks seneliai, valgysime tortą, kepsimės ką nors skanaus namuose ir paminėsime tą mokslo metų pradžią“, – portalui Žmonės.lt atskleidė Goda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas