Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunku nesišypsoti: vestuvinių suknelių kūrėjos susirašinėjimas su jaunikiu – tikra interneto sensacija

Sunkūs laikai reikalauja drastiškų priemonių. Taip trumpai galima apibūdinti itin nuotaikingą vestuvinių suknelių kūrėjos Raimondos Silės susirašinėjimą telefonu su jaunikiu, kuriam švelninant karantino sąlygas tikriausiai teko skubiai ieškoti pagalbos. Internete atsidūręs pokalbis privers juoktis iki ašarų.
Raimondos Silės susirašinėjimas su jaunikiu – tikra juoko bomba
Raimondos Silės susirašinėjimas su jaunikiu – tikra juoko bomba / Asmeninio albumo nuotr.

Šiauliuose vestuvinių suknelių saloną turinti moteris 15min pasakojo, kad staigiai apdaro nuotakai ieškoti pradėjęs jaunikis į ją kreipėsi trečiadienį.

Tądien Vyriausybė paskelbė apie karantino sąlygų sušvelninimą, tad vestuvinės suknelės ieškantis vyras po ilgo laikotarpio kūrėjai tapo tikra atgaiva. Na, o vėliau – ir puikia doze juoko.

Ne vienerius metus suknelių versle besisukanti Raimonda sako, kad tokių atvejų, kai į ją kreipiasi ne būsimos nuotakos, o jų išrinktieji, tikrai pasitaiko, tačiau tai visgi vienetiniai atvejai.

Tiesa, yra buvę, kad vienas vyriškis išreiškė labai stiprų norą dalyvauti suknelės kūrime, lankėsi salone, tačiau nesutapus jo ir mylimosios norams, paprašyta, kad šis daugiau į procesą nesikištų.

„Vyrai tikrai mėgsta dalyvauti suknelės kūrimo procese, išreiškia savo viziją. Vienas vyras net braižė planą, kaip tiksliai į suknelę įsiūti užtrauktuką, nors pats dirba statybų srityje. Tiesa, antrą kartą nuotaka jaunikio jau nebeatsivedė į saloną, nes buvo labai sudėtinga kartu dirbti, mat nuotaka prašė paprastos suknelės, jaunikis norėjo puošniai, blizgiai“, – prisiminusi juokiasi R.Silė.

Vis dėlto Raimonda sako, kad pokalbiui su jaunuoju besitęsiant, ji svarsčiusi, ar tai tik nebus būdas ją apgauti. Tokias mintis sustiprino faktas, kad tas pats vyriškis kreipėsi dar į vieną suknelių saloną, teiravosi ir dekoravimo paslaugas teikiančios įmonės įkainių.

Rinaldos Bulkšienės nuotr./Raimonda Silė
Rinaldos Bulkšienės nuotr./Raimonda Silė

Bet pasvarsčius, kad galimam nusikaltimui būdų lyg ir nėra, vestuvinių suknelių kūrėja juokiasi, kad galbūt apie vestuves pora pradėjo galvoti paskutinę minutę.

„Šitoje situacijoje visaip gali būti (juokiasi). Vis dėlto labai šaunu, kad net ir labai skubėdamas išrinkti nuotakai suknelę, žmogus atsižvelgė į tai, kad Lietuvoje vis dar paskelbtas karantinas ir sutiko suknelę apžiūrėti po jo“, – juokiasi Raimonda.

Tačiau apie viską – nuo pradžių. Trečiadienį radusi žinutę oficialiame salono puslapyje, Raimonda interesantui suteikė visą reikalingą informaciją. Visų pirma pasiteiravo, kuri iš suknelių domina, mat kai kurios yra iš podiumui skirtos kolekcijos, tad suknelių dydžiai yra mažesni.

Visgi jaunikis netruko išsirinkti ir parašė, kad renkasi 2900 eurų vertės suknelę, vėliau pasitaisė, kad rinksis už 1900 eurų. Tokių panašių nesusikalbėjimų pokalbio metu buvo ne vienas, o pats linksmumas prasidėjo besiaiškinant, kokie gi yra nuotakos dydžiai.

Visą susirašinėjimą su jaunikiu rasite galerijoje:

Paklausta, tai kaipgi baigėsi susirašinėjimas su jaunikiu, ar jis galiausiai rado tinkamą suknelę, kalbėdama su 15min R.Silė juokėsi vis dar laukianti, kol, kaip rašė vyras, jis dar kartą pamatuos nuotakos klubus ir atsiųs tinkamus matmenis.

„Duris atvėrėme, bet darbas vyksta dar kol kas lėtai, stengiamės riboti lankytojų skaičių, į saloną ateina tik tie klientai, kurie konkrečiai žino, ko nori, kol kas vengiame šiaip suknelių pažiūrėti užsukančių žmonių“, – pripažįsta R.Silė.

Ir nors šis susirašinėjimas išties pakėlė nuotaiką ne tik Raimondai, bet ir jos instagramo sekėjams, vestuvinių suknelių kūrėja pripažįsta, kad šis laikotarpis nebuvo itin lengvas.

Tomo Sapario nuotr./Raimonda Silė
Tomo Sapario nuotr./Raimonda Silė

Vestuvinių suknelių kūrėja pastebi didelį skirtumą, mat šiuo metu turėjo būti pats įkarštis, o dabar, pasaulyje siaučiant pandemijai, vestuvių klausimas, kaip ir masinių renginių, išlieka neatsakytas.

„Tos klientės, su kuriomis buvome sutarę, kad laisvėjant karantinui vėl susitiksime, nebeatvažiavo, kai kurie projektai baigėsi net neprasidėję, kai kurie jau buvo pradėti įgyvendinti, tačiau irgi pranešė, kad vestuves nukėlė į kitus metus, pasiūta suknelė dabar liko kaboti. Yra skaudžių pokyčių, bet nieko nepadarysi“, – sako Raimonda.

Savo salone moteris kuria tik vienetines, rankų darbo sukneles, kurios reikalauja daug laiko ir kruopštumo. Naujų kolekcijų modeliai kainuoja brangiau, tačiau salone galima rasti ir kūrinių su didele nuolaida. Kaip matosi susirašinėjime su jaunikiu, tokios suknelės gali kainuoti nuo 1900 iki 2900 eurų.

Karantinas paskatino ir į rinką pateikti naujovių – paltukus. Kaip sako Raimonda, nemažai porų vestuves perkėlė į šaltesnį sezoną, tad dabar prie vestuvinių suknelių galima rasti derančius trumpus kailinius, paltus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas