Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susituokė Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė: vestuvės – privačioje ceremonijoje

Liepos 5-oji diena komikui, televizijos laidų vedėjui Justinui Jankevičiui ir jo mylimajai Gretai Mikalauskytei tapo lemtinga. Privačioje ceremonijoje Kaune pora sumainė aukso žiedus ir prisiekė amžinąją meilę.
Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė
Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

J.Jankevičius ir G.Mikalauskytė susituokė saulėtą penktadienio popietę privačioje ceremonijoje. Jų pasveikinti atvyko artimieji, garsūs kolegos ir bičiuliai. Tarp jų buvo ir apie pasitraukimą iš „Gero vakaro šou“ pranešusi Dijora Petrikonytė su mylimuoju Andriumi Jonaičiu, Mindaugas Stasiulis su žmona Milda ir kiti.

Vestuvių svečiai nevengė jautriomis akimirkomis dalintis socialiniuose tinkluose. Pasidalintose nuotraukose matyti, kad jaunoji G.Mikalauskytė pasipuošė pieno baltumo suknele ilgomis rankovėmis, o J.Jankevičius šiai progai pasirinko klasikinį juodos spalvos kostiumą.

Įrašu iš vestuvių G.Mikalauskytė pasidalijo savo socialiniuose tinkluose, kuriuose nurodė, kad su J.Jankevičiumi susituokė Kaune.

„Išlipę iš gyvenimo nuodėmėje. Jankevičiai“, – prie vieno iš įrašų rašė G.Mikalauskytė. Ji atskleidė, kad po vestuvių pasirinko vyro pavardę ir tapo Jankeviče.

Žmonės.lt primena, kad kad pirmą kartą viešumoje J.Jankevičius su G.Mikalauskytė drauge pasirodė 2016-aisiais, naujojo TV3 sezono atidarymo šventėje. O susipažino jiedu vestuvėse.

„Aš buvau vedėjas, Greta su drauge – renginių organizatorės asistentės. Toji organizatorė net neatvažiavo į vestuves, užsakė Rytį Ciciną, pragėrė jo honorarui skirtus pinigus: Greta iš paskutiniųjų bandė išlaikyti profesionalumą, bet sunkiai sekėsi... Žodžiu, tragedija. Bet toje tragedijoje mes susipažinome. Paskui metus nesimatėme, o kai vėl susitikome, ji niekaip nenorėjo eiti su manimi į pasimatymą, nes aš: a) senas, b) šlykštus, c) iš televizoriaus. Na, kuri save gerbianti mergina ryžtųsi tokiam išbandymui?.. Bet kažkaip pavyko prisikalbinti, kad gal pabūkime. Štai ir būname iki šiol“, – apie pirmąjį susitikimą žurnalui „Žmonės“ yra pasakojęs J.Jankevičius.

2020 metų sausio mėnesį pora susilaukė pirmosios atžalos – J.Jankevičiui ir G.Mikalauskytei gimė sūnus, kuriam jie suteikė Leono vardą.

Tais pačiais metais pora susižadėjo. Naujienomis G.Mikalauskytė pasidalijo socialiniuose tinkluose. „Pasakiau taip“, – instagrame rašė ji ir prisegė kadrą, kuriame matyti sužadėtuvių žiedas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi