Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susižadėjo garsioji plaukų stilistė Reveka Devolskytė: mylimojo staigmena – ypatingoje vietoje

Garsenybių plaukų stilistė ir ekstremalaus sporto mėgėja Reveka Devolskytė susižadėjo su mylimuoju. Šia žinia ji sutiko pasidalinti išskirtinai tik su portalu Žmonės.lt.
Reveka Devolskytė
Reveka Devolskytė / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip Žmonės.lt sakė Reveka, su mylimuoju, kurio vardą kol kas nori išlaikyti paslaptyje, ji susipažino „Harmony park“. Ši pažintis, kaip pasakoja plaukų stilistė, buvo netikėta, mat pirminis poros planas buvo tik kavos puodelis ir draugiškas pokalbis.

Draugiška pažintis virto meilės istorija

Dabar moters ranką papuošė mylimojo dovanotas sužadėtuvių žiedas, o laimę dėl naujo statuso išduoda teigiamos emocijos ir švytinčios Revekos akys.

Abu jie buvo pažįstami socialiniuose tinkluose, tiesa, iki lemtingo susitikimo bendravo nedaug.

„Jis buvo pažįstamas su mano mama, todėl susitikome draugiškais tikslais. Mūsų planas buvo išgerti tik kavos, pasikalbėti“, – apie artimesnės pažinties pradžią Žmonės.lt pasakoja Reveka.

Dabar pora jau gyvena kartu. „Mudu buvom vienoje bendruomenėje – socialinėje erdvėje esame pažįstami apie pusantrų metu, tačiau virtualiai bendravome labai mažai. Buvo vienas atvejis, kai kartu rinkome dovaną bendrai draugei, tačiau tuo viskas ir baigėsi. Dabar kartu gyvename kelis mėnesius“, – teigia sužadėtine tapusi R.Devolskytė.

Asmeninio albumo nuotr./Reveka Devolskytė
Asmeninio albumo nuotr./Reveka Devolskytė

Vestuves kels jau šiemet

Ji prasitarė, kad apie mylimojo planus pasipiršti jai kuždėjo moteriška nuojauta, o jau netrukus tai pasitvirtino. Reveka sako, kad viskas vyko labai romantiškai, mėgstamiausiame moters paplūdimyje.

„Pasirodo, jis laukė tinkamo momento, buvo jau pasiruošęs. Viskas įvyko labai gražiai ir romantiškai, mano mėgstamiausiame paplūdimyje, esančiame Kunigiškėse, prie Baltijos jūros. Jis žino, kad jūra ir vanduo mano silpnybė“, – Žmonės.lt prisipažįsta Reveka.

Asmeninio albumo nuotr./Susižadėjo Reveka Devolskytė
Asmeninio albumo nuotr./Susižadėjo Reveka Devolskytė

Pora iki sužadėtuvių nedaug kalbėjosi apie vestuves, tačiau abu aiškiai žino, kad jų tikslas – graži šeima.

„Vos tik susižadėjome, iškart pradėjome kalbėti apie vestuves. Jis pasakė, kad nori vestuvių dar šiais metais, o aš tikrai neprieštarauju būsimam vyrui. Svarstome apie kuklias vestuves Italijoje, gal kitoje šalyje, tačiau tikrai neplanuojame svečių. Vėliau, manau, santuoką įteisinsime ir Lietuvoje su šeima bei artimiausiais žmonėmis“, – svarsto R.Devolskytė.

Mėgaujasi mylimojo meile ir dėmesiu

Reveka sako, kad išgyvenusi pirmąsias skyrybas, apie antrąją santuoką ji nelabai ir galvojo. Anaiptol, buvo nusiteikusi net daugiau netekėti, nes jai atrodė, kad tinkamo vyro – tiesiog nėra.

Vis tik požiūris pasikeitė, kai jos kelyje atsirado mylimas žmogus, apsupęs ją meile ir dėmesiu.

„Pati niekada negalvojau apie antrą santuoką. Net maniau, jog niekada nebetekėsiu, nes vis atrodė, kad nesutikau man tinkamo žmogaus, kuris savo rūpesčiu ir meile užkariautų mane ir mano dėmesį bei mintis. Esu laiminga, kad kaip tik toks žmogus yra šalia manęs“, – jautriai apie mylimąjį, kurio vardo kol kas skelbti nenori, kalba Reveka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas