Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių kūną turėjęs Edvinas vėl mokosi stovėti ant kojų: „Prisimenu, kaip ėjo žiežirbos nuo durų“

Dar prieš metus laiko Edvinas buvo vaikinas, kuriam pavydėjo visi – vyrai svajojo turėti tokį tobulą kūną, o merginos varvino seilę norėdamos tapti svajonių vaikino antrąja puse. Šiandien 34-erių architektūros studentas Edvinas Vygontas nevaldo apatinės savo kūno dalies ir, kaip pats sako, iš naujo mokosi gyventi. Vis tik jis pasiryžęs jau netolimoje ateityje savarankiškai stovėti ant kojų.

Toks nusiteikimas žavi ne tik Edvino artimuosius, bet ir žinomus žmones, kurie ėmė dalintis vyro istorija su tūkstančiais savo sekėjų socialiniuose tinkluose, tuo metu pats Edvinas sako, kad jam apmaudžiausia tai, jog prieš beveik metus užklupusi nelaimė įvyko geriausiais jo gyvenimo metais ir pačiomis kvailiausiomis aplinkybėmis.

Lemtingos dienos ankstų rytą Edvinas dirbo prie kompiuterio antrame lofto aukšte, kuriame šalia darbo vietos nebuvo atitvaro. Edvinas sako, kad nepamena, kas nutiko: „Gal atsistojau ir man apsvaigo galva, ar tiesiog paslydau, nes lygios grindys buvo slidžios“. Vyras nukrito į pirmą aukštą ir nubudo tik po valandos ant grindų paralyžiuotas. Baisiausia, jog ankstyvą rytą Edvinas namuose buvo vienas ir kankinamas nežmoniškų skausmų negalėjo pajudėti.

LNK nuotr./Edvinas
LNK nuotr./Edvinas

Gyvybę jam išsaugojo išmanusis laikrodis, kurio pagalba vaikinas paskambino tame pačiame name gyvenusiam draugui: „Sakau, seniuk, ateik iki manęs, man atrodo, aš esu paralyžiuotas. Tada turbūt išsijungiau, nes kitas dalykas, kurį prisimenu, kaip ėjo žiežirbos nuo durų ir ugniagesiai bandė patekti į mano butą“, – LNK laidoje „Bus visko“ dalinosi Edvinas, kuris šiuo metu intensyviai renka lėšas būsimai kamieninių ląstelių persodinimo operacijai Indijoje, kuri kainuoja trisdešimt tūkstančių eurų.

LNK nuotr./Edvinas
LNK nuotr./Edvinas

Laidoje Edvinas kalbėjo ne tik apie nelaimingą nutikimą, bet ir papasakojo, kaip dabar juokingai jam atrodo praeities problemos. Pasirodo, vaikinas kažkada gyveno išties įspūdingą gyvenimą, o perdegęs nuo visko paniro į depresiją. Šiandien architektūros magistro studijas Vilniaus Dailės akademijoje baiginėjantis vyras vos baigęs mokyklą nusprendė išvykti į Angliją, joje teko dirbti sunkius darbus ir net benamio gyvenimą išbandyti, kai net penkias paras gyveno tiesiog automobilyje. Tačiau Edvinas niekad nepasidavė ir atkakliai siekė savo užsibrėžtų tikslų. Kurį laiką gyvenęs tarp Lietuvos ir Londono, galiausiai vyras buvo pakviestas prisijungti prie vienos didžiausių prabangos prekių parduotuvės „Harrods“ komandos ir gyvenimas virto svajone: „Buvau „Versace“ vyrų skyriaus ambasadorius“, – laidoje pasakojo Edvinas, jo klientai buvo garsūs futbolininkai, šeichai ir kiti turtuoliai.

Laidoje „Bus visko“ vyras prisipažino, kad labiausiai jį stebino ne žinomi vardai, o milžiniškos pinigų sumos, kurių pasiturintys klientai negailėdavo savo įvaizdžio kūrimui. Pavyzdžiui, kartą jo klientas iš Kinijos parduotuvę paliko su 80 000 dolerių vertės pirkinių krepšeliu, nors iš pradžių atėjo įsigyti tik 700 dolerių kainavusius marškinėlius. Tai leido Edvinui uždirbti tiek, kad galėtų sau leisti absoliučiai viską. „Įgavau meilę geriems rūbams, dizainerių drabužiams, bet iš šalies turėjau atrodyti keistai, kai atvažiuoju su sena audi ir išlipu su „Balenciaga“ kedais“, – spalvingu gyvenimo etapu laidoje dalinosi Edvinas.

Londone Edvinas pamažu plėtė žinias apie madą, kūrė savo unikalų stilių. Vyras netgi įstojo į specialius siuvėjų kursus ir pasisiuvo sau kelis išskirtinius drabužius. Jis mėgavosi gausėjančiu draugų ratu ir itin spalvingu naktiniu Londono gyvenimu. Ir, kai atrodė, kad geriau nė būti negali, viskas netikėtai ėmė griūti it kortų namelis. Edviną užklupo depresija ir ėmė kankinti panikos atakos.

„Bus visko“ – antradieniais, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas