15 diena važiuoja! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

T.Juodsnukis – apie santykius su Igle: kada mylimoji jį kritikuoja labiausiai?

Dainininkas Tadas Juodsnukis su mylimąja Igle Bernotaityte pora yra ne tik gyvenime, bet ir scenoje. Nors dėl pasaulinės pandemijos T.Juodsnukio, kaip ir daugybės scenos žmonių, karjera buvo kiek sustojusi, tačiau, kaip televizijos laidoje pasakojo Tadas, karantinas jam netgi išėjo į naudą. Jo metu jis sukūrė ne vieną dešimtį naujų dainų, o jų didžiausia gerbėja bei kritike tapo jo mylimoji Iglė.
Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis
Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis / Asmeninio albumo nuotr.

Kulinarinės laidos studijoje laidos vedėja Ilona Juciūtė kalbino žiūrovams puikiai pažįstamą dainininką, aktorių, televizijos projektų dalyvį T.Juodsnukį. Tuo tarpu „Kamado bono“ grilio zonoje kepsninių guru Robertas Svetlauskas laidos herojui ruošė tikrą pusryčių karalių – sumuštinį su brandinta jautiena, įvairiais sūriais ir karamelizuotais svogūnais.

Neseniai iš atostogų Ispanijoje grįžęs atlikėjas laidoje džiaugėsi ten romantiškai su mylimąja Igle praleistu laiku. Tiesa, ne ką mažiau jis vertino galimybę sudalyvauti laidoje „Virtuvės istorijos“, kur, po nuolatinio jūros gėrybių valgymo kelionės metu, pagaliau turėjo progą paragauti ir mėsos.

Tadas laidos žiūrovams atskleidė ir tai, kokias atostogas jiedu su Igle renkasi dažniausiai.

„Jei Lietuvoje būna daug darbų, tuomet per atostogas mes tik gulime pliaže, valgome 5 kartus per dieną ir vėl gulime pliaže. O šiaip, kai būname laisvesni, tai kopiame ir į kalnus, ir į ugnikalnius, ir visur kitur. Bet šį kartą rinkomės visišką ramybę, meilę, jausmus ir romantiką. Tiesiog fantastiškos atostogos“, – pasakojo jis.

Kelionių metu Tadui ir Iglei itin patinka naują kraštą pažinti per jo kulinariją. Pasirodo, žinoma pora yra itin drąsūs keisčiausių patiekalų ragautojai. „Vienas įdomesnių ragautų dalykų – aligatorius. Jo mėsa tokia tąsi, keista. Sakyčiau, kaip vištiena sumiksuota su aviena“, – pasakojo Tadas.

tomasfoto.lt nuotr./Tadas Juodsnukis kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“
tomasfoto.lt nuotr./Tadas Juodsnukis kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“

Dainininkas pasakojo, kad gyvenime vadovaujasi taisykle, jog reikia viską išmėginti, todėl nebijo jokių iššūkių nei kulinarijoje, nei gyvenime. Tiesa, pats virtuvėje Tada sukiojasi gan retai: „Iš tikrųjų, esu didelis tinginys. Aš taip tingiu ką nors pjaustyti... Turiu vieną firminį patiekalą – troškinį, tad jį gaminu tikrai skaniai, bet retai.“

T.Juodsnukis užsiminė, jog yra romantiškas bei dievina lepinti savo mylimąją Iglę kava į lovą ar gėlėmis. Neverta stebėtis, kad jau ne vienerius metus kartu praleidusių Iglės ir Tado ryšys – itin stiprus. Kaip teigė dainininkas, didžiausias jo įkvėpimas ir kritikė būtent ir yra jo mergina. „Mes vienas kitą labai kritikuojame, bet tai mums padeda eiti į priekį“, – laidoje sakė jis.

Tadas džiaugėsi, kad jo kūryboje pastaruoju metu atėjo naujovės. Naujai sukurtos muzikanto dainos – kaip niekad linksmos, šviesios ir užvedančios.

„Jau išleidome dvi dainas ir išleisime dar. Aš labai laukiu vasaros, nes sukūriau daug vasariškų dainų. Neslėpsiu – šiek tiek pakeičiau savo profilį. Anksčiau daugiau dainavau miuzikluose, labiau vertinau visus rimtus dalykus.

tomasfoto.lt nuotr./Tadas Juodsnukis kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“
tomasfoto.lt nuotr./Tadas Juodsnukis kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“

Bet pamaniau, kad po šios situacijos Lietuvoje, žmonėms reikia daugiau linksmybių, šypsenų ir pozityvo. Stengiuosi kurti tokią muziką, kad visiems būtų linksma ir niekas apie nieką negalvotų“, – degančiomis akimis apie savo naujus muzikinius kūrinius ir būsimas premjeras laidoje pasakojo atlikėjas.

Kaip atrodo Tado ir Iglės kasdienybė, kokios naujienos nusimato dainininko karjeroje bei kaip žinomas vyras lepina savo mylimąją, laidos žiūrovai sužinos jau šeštadienį 10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais