Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tadas Juodsnukis po atostogų Tenerifėje pristato muzikinį klipą „Išgirsk“

Po ilgos žiemos ir šiluma nelepinusio pavasario taip ir norisi pabėgti ten, kur šilta, ošia vandenynas ir saulė smagiai ritinėjasi danguje. Visa tai ir dar daugiau galima rasti lietuvių pamėgtoje Tenerifės saloje. Tuo įsitikino ir atlikėjas Tadas Juodsnukis.
Tadas Juodsnukis
Tadas Juodsnukis / Asmenio albumo nuotr.

Tadas Juodsnukis į Tererifę vyko su geriausių bičiulių kompanija, ten praleido 10 dienų. „Daugybė kvailionių, išdaigų, įvairiausių įspūdžių, nuotykių, netikėtumų, dėl ko aš juos labai ir myliu, ir be galo pasisekė, jog pavyko kartu išvažiuoti ir paatostogauti“, – dar karštomis kelionių akimirkomis su 15min dalijosi atlikėjas.

Los Amerikos mieste ant vandenyno kranto įsikūrusi kompanija tikrai neleido laiko veltui. Pasak Tado, visi iš pradžių svajojo apie ramius vakarus su vyno taure rankose, bet ramiai nusėdėti ir per atostogas nepavyko.

Asmenio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis su kompanija
Asmenio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis su kompanija

„Norėjosi vakarais sėdėti ir grožėtis vaizdu. Aišku, labai aktyviai keliavome, todėl tokių vakarų buvo labai mažai, tačiau rytai buvo tikrai labai gražūs“, – šypsodamasis 15min pasakojo Tadas.

Viešėdamas saloje jis nemažai filmavo, o įamžintus kadrus panaudojo naujame dainos „Išgirsk“ vaizdo klipe. Tai jo nauja, specialiai vasarai sukurta daina, kurios vaizdo klipas gimė ekspromtu egzotiškoje Ispanijoje, o baigtas filmuoti Vilniuje.

Pasak Tado, jo galvoje kasdien suskamba naujos dainos, dauguma jų užrašo, tačiau tik keletas pasiekia klausytojus. „Šis singlas, kaip ir visos mano dainos, yra įkvėptas vienos dienos minčių – tai tikri, nesumeluoti išgyvenimai, manau dauguma žmonių kartais jaučiasi taip, kaip aš jaučiausi, kai gimė ši daina“, - atvirauja T. Juodsnukis. Dainos vaizdo klipas filmuotas gražiausiuose ir įspūdingiausiuose Vilniaus bei saulėtosios Tenerifės vietovėse. Svarbu tai, jog šis vaizdo klipas neturėjo scenarijaus ir nebuvo kruopščiai planuotas:

„Klipas gimė visiškai atsitiktinai, tiesiog grožėjausi vaizdais ir filmavau juos. Peržiūrint vaizdo medžiagą išgirdau mintyse dainos priedainį, supratau, kokie esame maži prieš gamtos didybę. Staiga man pasirodė, jog vaizdai, kuriuos filmavau telefonu, gali susilieti kartu su daina apie vienatvę, tačiau dainos suvokimas, visada labai platus, visiškai asmeniškas, kiekvienas gali išgirsti ir suprasti daugybę skirtingų dalykų, interpretuoti – tai didelė laisvė. Aš mėgstu paslėpti mintis tarp eilučių, kaip jau kas išgirsta, tebunie būna taip, būtent tuo metu“, – pasakojo Tadas.

Dainos „Išgirsk“ vaizdo klipą žiūrėkite čia:

VIDEO: Tadas Juodsnukis - Išgirsk

Tenerifėje viešėjusi draugų kompanija stengėsi daug keliauti ir daug pamatyti, bei atrasti slaptų vietų, paplūdimių ir viso kito, kur gražiausi saulėlydžiai, gražiausios, skaniausios vietos vakarieniauti, pietauti. O kada gi jie ilsėjosi?

„Poilsio gal tik merginoms labiau reikėjo. Kompanijos vaikinai labai aktyvūs, kaip ir aš. Visiems reikėjo judesio. Žinoma, planavome rytais sportuoti, bėgioti pakrantėmis, spėkit ar pavyko?“ – juokėsi atlikėjas.

Nenuorama Tadas kvatojosi prisiminęs ir Tenerifėje patirtą nutikimą. „Vieną naktį su draugu motociklu nusprendėme pasivažinėti po apylinkes, pakilti į kalnus pasigrožėti vaizdais. Įpusėjus kelionę kalnų keliu mus pasivijo policijos automobilis. Su mėlynais švyturėliais! O už posūkio – dar vienas. Žinoma, sutrikom, išlipo daug pareigūnų išsitraukė bananus ir artėja. Mes buvom tokie atsipalaidavę, kad pamiršome ir savo asmens tapatybės korteles, ir motociklo nuomos dokumentus, ir visus kitus, ko reikėtų. Policininkai atrodė, gan agresyviai. Iš pradžių vyko toks nemalonus pokalbis, bet kai pasakiau jog esame iš Lietuvos, vienas pareigūnas atsakė: „Lebas, keip sekasi?“ Tada viskas atslūgo, viską išsiaiškinome, pasišnekučiavome ir pareigūnai tapo labai malonūs. Jų paskutinė frazė buvo: „Sala jūsų ir visas grožis – po jūsų kojomis, pasimėgaukite atostogomis ir važiuokite dešiniau, ten bus labai gražu, atsipalaiduokite.“ – sakė Tadas, kuris su draugu paklausė policininkų patarimo ir laimingai nurūko grožėtis panorama.

Asmenio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis
Asmenio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis

Tiek pamatyti vaizdai, tiek patirti nuotykiai – įkvepiantys. Naujame Tado vaizdo klipe jo gerbėjai išvys ir vaizdų iš kelionės po Tenerifę.

Tik 10 dienų saloje praleidęs Tadas sakė, kad ten pat tikrai sugrįžtų. „Nesu iš tų, kurie mėgsta gulėti ir nieko neveikti. Kelionės metu atradome daug gražių vietų. Ir vietiniai labai šilti žmonės. Įsivaizduoju, kiek dar neatradome, vaizdai čia tikrai labai gražūs, jei nesėdi turistų nuvalkiotose vietelėse“, – 15min sakė atlikėjas.

Asmenio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis ir Aistė Jonykaitė
Asmenio albumo nuotr./Tadas Juodsnukis ir Aistė Jonykaitė

Kelintą kartą lankėsi Ispanijoje Tadas negalėjo tiksliai atsakyti – galbūt trečią, o gal net ketvirtą kartą. „Myliu šią šalį, man ji labai patinka, grįšiu tikrai, nes čia yra visko, ko reikia mano sielai“, – kalbėjo kūrėjas.

O kur keliaus toliau? „Šią vasarą dar galvoju kažkur išlėkti tikrai. Laikas keliauti į Aziją, Europa jau pamatyta ir pažinta“, – apie artėjančias išvykas užsisvajojo Tadas.

Net jei galvoje jau sukasi naujos kelionės, atlikėjas daug galvoja ir apie kūrybą. „Su nekantrumu laukiu naujos dainos išleidimo, ji bus visai kitokia – kaip tik vasarai, vasaros naktims ir jaunatviškam polėkiui bei laisvei, ji neša visai kitokią energiją. Labai įdomu, kaip dainą įvertins klausytojai“, – sakė jis. Vasara atlikėjams – pats darbymetis, Tadas taip pat nemažai koncertuos įvairiose šventėse.

„Bet tikrai bus laisvo laiko pagulėti ir prie Parnidžio kopos“, – geros nuotaikos neprarado atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas