Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tapybos bakalauro darbą apsigynusi Agnė Jagelavičiūtė pristatė vasaros kolekciją moterims

Šis penktadienis kostiumo dizainerei Agnei Jagelavičiūtei tikrai įsimintinas. Dieną Vilniaus dailės akademijoje moteris apsigynė tapybos bakalauro darbą, o vakare savo draugams, kolegoms ir žiniasklaidai pristatė vasarišką drabužių kolekciją.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors bakalaurinio darbo pažymys paaiškės tik šeštadienį vakare, Agnė įsitikinusi, kad gynimas praėjo sklandžiai, tad nemalonių netikėtumu nebus. „Lyginau du gyvenimus – moters, kuri turi kūdikį, ir savo. Darbas susidėjo iš trijų dalių. Iš viso buvo apie 1 tūkst. nuotraukų“, – Žmonės.lt pasakojo A.Jagelavičiūtė.

Paklausta, ar ketina rudenį tęsti mokslus ir siekti magistro laipsnio, moteris patikino, kad tikrai studijuos toliau, bet tikrai ne šiais metais.

„Turėjau priimti tokį sprendimą ir jis nebuvo lengvas. Tačiau supratau, jei norisi ir gyventi, ir dirbti, ir mokytis, reikia susiimti į rankas ir nebandyti vienu užpakaliu užsėsti visų kėdžių. O tokią savybę aš turiu, tad vienu momentu viskas nustoja būti smagu“, – neslėpdama kalbėjo A.Jagelavičiūtė.

Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė

Pagrindinė vasaros taisyklė – jaustis patogiai

Vėliau, pokalbiui pakrypus apie tai, dėl ko penktadienio vakarą į sostinės senamiesčio „Decolte“ butiką susirinko būrys Agnės draugų, moteris pabrėžė, kad pagrindinė jos mados taisyklė – jokių taisyklių.

Kartu su butiku vasarai skirtą moterišką kolekciją pristačiusi A.Jagelavičiūtė patarė moterims rengtis taip, kad būtų patogu ir neatrodytų juokingai.

„Kvailai moteris gali atrodyti tik tada, kai persipuošia. Pavyzdžiui, prie ežero važiuoti su aukštakulniais. Nėra nieko gražiau ir madingiausi už patogiai besijaučiančią bei besišypsančią moterį“, – Žmonės.lt skaitytojams patarė kostiumo dizainerė.

Viso pokalbio metu prie Agnės vienas po kito skubėjo draugai ir bičiuliai.

Pasveikinti jos atėjo dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, „misė“ Vaida Grikšaitė-Česnauskienė su vyru Deividu, TV laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė su vyru Simonu, žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, TV laidų vedėjas Gediminas Jaunius, dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, modelis Kristina Tučkutė, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, stilistė Austėja Jablonskytė, balerina Simona Paciukonytė.

Užsukę į mados renginį galėjo išbandyti ir naujausius Aisčio Mickevičiaus kvepalus, sukurtus specialiai šiai kolekcijai.

VIDEO: Making of Agne Jagelaviciute for Decolte

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas