Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Tarp kvapnios šventės svečių – N.Bierancas ir N.Zeleniūtė: dalyvavo uoslės ir skonio eksperimente

Ar kada bandėte kvepalus derinti prie... šokolado? Skamba kiek netikėtai, tiesa? Šią unikalią patirtį ką tik išbandė kviestinė publika, kurioje – ir žinomi žmonės.

Nišinės parfumerijos namuose „The House of Drops“ šįsyk kvepėjo ne tik skirtingais svaiginančiais aromatais, bet ir juoduoju šokoladu. Čia viešėję nišinių aromatų „Pernoire“ kūrėjai svečiams pristatė uoslės ir skonio eksperimentą, išbandant specialiai šiems kvepalams Šveicarijoje sukurtus šokoladus, rašoma pranešime spaudai.

Kristinos Petrikonytės nuotr./Renginio akimirka
Kristinos Petrikonytės nuotr./Renginio akimirka

Renginio svečiai: nuomonės formuotojas Naglis Bierancas, prekių ženklo „SbyS“ kūrėja, buvęs modelis Simona Starkutė, muzikos prodiuserė Neringa Zeleniūtė, fotografas Gediminas Žilinskas, televizijos laidų vedėja Ilona Juciūtė, laisvalaikio drabužių kūrėja Gabija Vyšniauskaitė-Šutavičienė, odontologė Valentina Kvaraciejienė ir kiti, turėjo galimybę mėgautis naujaisiais kvepalais, ragaujant kiekvienam aromatui sukurtą, tik jį atspindintį šokoladą.

Kristinos Petrikonytės nuotr./Renginio akimirka
Kristinos Petrikonytės nuotr./Renginio akimirka

„Kvepalų man – niekada negana“, – nusijuokia čia sutiktas nuomonės formuotojas Naglis Bierancas.

O tai liudija ir jo namuose esanti didelė, daugiau nei penkiasdešimties kvepalų flakonėlių kolekcija.

„Nesu tas, kuris kvėpinasi vienu mėgstamu aromatu visą gyvenimą. Norisi vis naujų. Tik kelis kartus esu pirkęs tuos pačius kvepalus dar sykį. Man patinka susiderinus įvaizdį atsistoti priešais krūvą kvepalų buteliukų, o tada jau galvoti, kuriais čia pasipurškus. Pasirinkimą lemia sezonas, tos dienos oras, nuotaika.

Jeigu pastebiu, kad kurie nors kvepalai – jau į pabaigą, stengiuosi iki galo jų nesunaudoti, kad tą kvapą dar paturėti. Po ilgesnio laiko jais pasikvėpinus sukyla nostalgiški prisiminimai prabėgusioms dienoms. Kvepalai nukelia į praeitį, primena tam tikrus įvykius.

Turiu draugę, kuri kvėpinasi kvepalais, kuriuos kadaise mėgau ir aš. Kaskart bičiulę sutikus juokiuosi, kad ji kvepia manimi ir šitaip sukelia smagius prisiminimus iš to laikmečio, kuomet ir man šis aromatas patiko“, – pasakoja.

Kristinos Petrikonytės nuotr./Renginio akimirka
Kristinos Petrikonytės nuotr./Renginio akimirka

Nors Naglis kvepaluose nesižavi citrusų ir rožių natomis, šįsyk uostytas rožės ir oud‘o derinys suskambėjo maloniai. Saldūs kvapai nuomonės formuotojui kadaise irgi nepatiko, visada labiau buvo linkęs į sunkesnius aromatus, bet prieš kurį laiką visai netikėtai patraukė saldesnė gama: figomis, kriaušėmis ir vanile papildyti kvepalai.

„Labai gerai atsiskleidžia ant mano odos“, – pastebi N.Bierancas.

Fotogalerija:

Kvepalų ir jų įkvėpto šokolado pristatyme dalyvavusi Simona Starkutė ne tik pati nusiperka mėgstamo aromato flakonėlį, bet ir dažnai jų gauna dovanų. Vieni kvepalai lieka jos grožio kampelyje, o ne taip patikusius perleidžia draugėms.

Simonos rankinėje dažnai rasi kokį nors dailų kvepalų buteliuką – sklindantis malonus aromatas džiugina ne tik ją, bet ir aplinkinius.

„Neskirstau kvepalų į moteriškus ir vyriškus, nors vieni kvapai išties labiau tinka vieniems arba kitiems. Mano kolekcijoje – daugiausia nišiniai unisex aromatai. Ir tik sodrių natų. Pudriniai ir saldūs – ne mano būdui“, – šypsosi Simona.

Į renginį atvykęs vienas iš pristatomų kvepalų kūrėjų Robin Dunner sako, kad jie nekuria aromatų, įtinkančių visų uoslei. To padaryti tiesiog neįmanoma.

„Kiekvieno žmogaus charakteris susideda iš daugybės sudėtingų bruožų“, – įsitikinęs šio prekių ženklo kūrybos direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius