Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Teismas nutraukė daugiau nei 20 metų trukusią Eligijaus Masiulio ir jo žmonos Ievos santuoką

Penktadienį teismo sprendimu buvo nutraukta buvusio Liberalų sąjūdžio vadovo Eligijaus Masiulio (44) ir jo žmonos Ievos santuoka.
Eligijus Masiulis su žmona Ieva
Eligijus Masiulis su žmona Ieva / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Sprendimas buvo priimtas raštu: „Aišku, kad nesmagu, tačiau tai yra tik formalumas. Teismo pranešime rašytine tvarka mums nedalyvaujant bus priimami sprendimai. Kitokios informacijos nesu gavęs. Tikiuosi, kad fizinio dalyvavimo teisme nereikės“, – anksčiau kalbėjo E.Masiulis.

Santuoką buvo siekiama nutraukti abiejų sutuoktinių bendru sutarimu. Ketvirtadienio popietę teisme vyko šios bylos svarstymas.

Skyrybų byloje figūravo ir suinteresuoto asmens Raimondo Kurlianskio pavardė, bankai „Swedbank“, „Luminor“. Kaip 15min aiškino E.Masiulis, nurodyti R.Kurlianskio vardą skyrybų procese įpareigojo teismas – teko nurodyti visus kreditorius.

„Tokia yra teisinė tvarka – skiriantis reikia nurodyti visus kreditorius. Skyrybų sutartyje yra ir bankų, kuriuose yra paimti mūsų kreditai. Lygiai taip pat yra užfiksuota Raimondo Kurlianskio man suteikta paskola, kuri jau čia buvo viešai aptarta“, – 15min aiškino E.Masiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas