Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas priėmė verdiktą dėl per greit lėkusio „Porsche“: Ramūnas Vyšniauskas baudos nemokės

Ramūnui Vyšniauskui nereikės mokėti 300 eurų baudos už greičio viršijimą. Tokią baudą jam pernai skyrė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Sunkiaatletis, turintis keletą automobilių, įrodinėjo, jog nesėdėjo prie „Porsche“ vairo. Pirmadienį Klaipėdos apygardos teismas atmetė policijos prašymą nubausti R.Vyšniauską. Anksčiau šią bylą nutraukė pirmos instancijos teismas.
Ramūnas Vyšniauskas
Ramūnas Vyšniauskas / TV3 nuotr.

15min jau rašė, jog sunkiaatletis buvo nustebęs, sužinojęs, jog jam skirta 300 eurų bauda. Tokį policijos sprendimą R.Vyšniauskas apskundė teismui.

R.Vyšniauskas 15min anksčiau pasakojo, kad jo vardu yra registruoti du automobiliai – „Mercedes-Benz“, kurį jau kelerius metus naudoja buvusi sutuoktinė Inesė, ir jo įmonei priklausantis „Porsche Cayenne“.

Šia transporto priemone naudojasi ne tik jis pats, o ir įmonės darbuotojai. Per pastaruosius metus jie visi kartu spėjo nusižengti ne vieną kartą. Būtent „Cayenne“, viršijusį greitį pernai liepą kelyje Klaipėda-Kretinga užfiksavo policija. Ruože, kur buvo galima važiuoti 50 km/val, automobilis lėkė 73 km/val.

Kelių policija laiškus apie įvykdytą pažeidimą, anot sunkiaatlečio, siuntė bendruoju įmonės paštu, o per darbus niekas jų nepastebėjęs. Čia kuriozas ir prasidėjo.

„Gal ir pats per darbus praleidau, vienu žodžiu, laiškai manęs nepasiekė. Ir tuomet gaunu laišką iš VMI, kad baudų labai daug, gal dešimt užfiksuotų epizodų. Nesupratau, kas darosi, – pasakojo Ramūnas. – Nuvažiavau į policiją ir prašiau, kad chebra man paaiškintų, kas čia vyksta. Patikrino kompiuteriuose, nesupranta, kol galiausiai supratome, kad didžioji dalis pažeidimų padaryti ne mano paties. Bet kadangi neaišku, kas juos padarė, viską užkabino ant vadovo.“

J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Bronius ir Ramūnas Vyšniauskai
J. Andriejauskaitės / 15min nuotr./Bronius ir Ramūnas Vyšniauskai

R.Vyšniauskas Klaipėdos apylinkės teismui paaiškino, jog prie vairo sėdėjo ne jis. Tą teisme patvirtino ir buvęs įmonės administratorius Vincas Šlevinskis, kuris patikino vairavęs, kai buvo padaryti pažeidimai. Teismas buvo linkęs tikėti liudijimu ir bylą prieš R.Vyšniauską nutraukė.

Policija sprendimą apskundė Klaipėdos apygardos teismui, tačiau šis paliko galioti tą patį sprendimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ramūnas Vyšniauskas Klaipėdoje atidarė naują restoraną: kvies miestiečius gyventi sveikai ir aktyviai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito