Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tenerifėje žiemojanti Skaistė Steikūnaitė: „Nelabai noriu grįžti į Lietuvą"

Vasariškas oras, skanus maistas, vandenyno dvelksmas ir smagi kompanija. Ko daugiau reikia tobuloms atostogoms? Žiemišką lietuvišką sausį į šiltus kraštus porai savaičių iškeisti nusprendė ir Skaistė Steikūnaitė. Kartu su dukra Patricija ji susikrovė lagaminus ir porai savaičių išskrido pailsėti į saulėtą Ispanijos salą.
Skaistė Steikūnaitė
Skaistė Steikūnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Tenerifė – tobula vieta atostogoms. Kaip sakau, čia „senatvės rojus“. Visi aplink optimistiškai nusiteikę, žmonės linksmi, laimingi – priešingai nei Lietuvoje“, – Žmonės.lt sakė S.Steikūnaitė.

Į Tenerifę ji atvyko daugiau nei prieš savaitę ir čia žada praleisti dar tiek pat laiko. Pirmą kartą saloje viešinti atlikėja apsistojo pas čia gyvenančią bičiulę ir jos šeimą. „Mūsų čia nemažai: daug draugų, daug vaikų. Nieko nėra nuostabiau, nei turėti asmeninį gidą, draugė viską aprodo, papasakoja įdomių dalykų. Ir atostogos turtingesnės“, – kalbėjo pašnekovė.

Skaistės Steikūnaitės nuotr./Skaistė Steikūnaitė su bičiulėmis Egle ir Ermita
Skaistės Steikūnaitės nuotr./Skaistė Steikūnaitė su bičiulėmis Egle ir Ermita

Pasak S.Steikūnaitės, nuskristi į kitą šalį ir sėdėti viešbutyje – nuobodu, todėl ji stengiasi kuo daugiau pakeliauti, aplankyti turistų mėgstamų objektų, pasigrožėti atokesniais gamtos kampeliais.

„Dar anaiptol neaplankėme visko, ką norėtume pamatyti. Bet artimiausią savaitę skirsim pramogoms. Čia ilsėtis su vaikais yra tiesiog tobula vieta. Todėl veiklą deriname pagal mažuosius: zoologijos sodas, Loro parkas, delfinai, orkos, pingvinai – jiems visa tai labai įdomu“, – sakė S.Steikūnaitė.

Skaistės Steikūnaitės nuotr./Skaistė Steikūnaitė su dukra Patricija
Skaistės Steikūnaitės nuotr./Skaistė Steikūnaitė su dukra Patricija
Skaistės Steikūnaitės nuotr./Atostogų Tenerifėje akimirka
Skaistės Steikūnaitės nuotr./Atostogų Tenerifėje akimirka

Tačiau nenuobodžiauja ir ji pati. Drauge su bičiulėmis ji sako tiesiog smagiai leidžianti laiką gamtos apsuptyje. „Neturėjome tikslo aplankyti kuo daugiau vakarėlių. Tuomet būtume vykę į kitą kurortą. O dabar... keliaujame, važinėjame po apylinkes – tobulas poilsis“, – pasakojo ji.

Tenerifę jau spėjo pamėgti nemažai lietuvių. Šis kraštas daugeliui garsenybių tapo ne tik populiariu atostogų maršrutu, bet ir antraisiais namais.

Asmeninio albumo nuotr./Skaistės Steikūnaitės atostogų Tenerifėje akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Skaistės Steikūnaitės atostogų Tenerifėje akimirka

Gal ir S.Steikūnaitė svarsto apie galimybę persikraustyti čia? „Atvirai pasakius, nelabai noriu grįžti į Lietuvą. Nors ar čia norėčiau gyventi, irgi nesu tikra. Nors sąlygos čia tikrai geros, ką duoda vien klimatas! Niekada negali žinoti, kur tave nuneš vėjai, gal kada ir teks pakelti sparnus“, – svarstė moteris.

Daugiau atostogų akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas