Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Tėvo dienos proga – jautrus Lauryno Suodaičio vaizdo įrašas: „Aš tavęs niekada nenuvilsiu“

Verslininkas Laurynas Suodaitis Tėvo dieną mini su sūneliu Laurynu. Jaukios šventės metu vyras pasidalijo jautriais žodžiais, skirtais sūnui.
Laurynas Suodaitis
Laurynas Suodaitis / Evaldo Rudžio ir Sauliaus Čirbos nuotr.

Keletu tėvystės akimirkų L.Suodaitis pasidalijo instagrame. Vyras paviešino jautrų vaizdo įrašą.

„Ačiū, kad pasirinkai mane savo tėčiu. Aš tavęs niekada nenuvilsiu“, – prie jautraus vaizdo įrašo rašė L.Suodaitis.

Prieš kurį laiką L.Suodaitis davė atvirą interviu apie tėvystę tinklalaidei „Vyrai neKalba“. Laurynas Suodaitis įsitikinęs – daugeliui vyrų užtrunka susigyventi su akimirka, kad jau tapai tėčiu, o kiekviena diena kupina naujų atradimų.

„Aš turiu vieną linksmą istoriją. Tuomet ji nebuvo tokia linksma... Prieš keletą metų mes grįžome iš Meksikos ir žmona gavo teigiamus dviejų testų atsakymus – kovido ir nėštumo. Tuo metu kovidas atrodė labai baisus reikalas, tad streso turėjome pakankamai. Buvo ir ašarų, ir džiaugsmo vienu metu“, – prisimena žinomas vyras.

Paklaustas, ką reiškia būti vienišu tėčiu, Laurynas sako negalintis savęs tokiu vadinti: „Vienišas esi tada, kai netenki antrosios pusės. O mes sūnų auginame kartu su Viktorija, turime sutartą grafiką. Absoliučiai nesijaučiu vienišas, mes su sūnumi turime vienas kitą. Jei pritrūksta įgūdžių ar patirties, yra su kuo pasitarti. Laikas su vaiku man yra pats didžiausias malonumas, aš į šoną nustumiu darbus. Savo sūnui tėčiu turiu būti visu 100 proc., nes jei to nepadarysiu, vėliau labai pasigailėsiu. O kalbant apie vienišumą, šiandien vienišas, greit gal jau nebebūsiu vienišas. Kas ten žino”.

Laurynas prisipažįsta: būna dienų, kai jis įlenda į dušą ir dantis išsivalo tik 4 valandą popiet, užmigus sūnui. „Bet tai ir yra nuostabu, kai vaikas trokšta tavo maksimalaus dėmesio. Noriu nuo pat mažų dienų kurti mūsų tarpusavio emocinį ryšį ir tam savo laiko negailiu. Savęs pavyzdiniu tėčiu nelaikau. Esu toks tėtis, kokį turėtų turėti kiekvienas vaikas. Rūpintis savo vaiku, atsiduoti jam visa širdimi nėra nieko gėdingo“, – šypsosi pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius