Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„The Roop“ lyderio Vaidoto Valiukevičiaus praeitis: dirbo statybose, kasė griovius kanalizacijai

Ką tik praūžus „Eurovizijos“ atrankai Lietuvoje, kelialapis į Roterdamą buvo įteiktas grupei „The Roop“. Visi trys grupės nariai neslėpė džiugesio ir savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame teigė esą labai laimingi ir dėkojo už tokį didelį klausytojų palaikymą.
Grupės „The Roop“ koncertas
Grupės „The Roop“ koncertas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„The Roop“ susibūrė ne dėl šio konkurso, jų susikūrimo istorija kur kas įdomesnė, kuria vaikinai nusprendė pasidalyti 2TV laidoje „Pagaminta Lietuvoje“, rašoma pranešime spaudai. Pokalbius tiek su šia grupe, tiek su kitais atlikėjais bus galima išvysti ir antradienį nuo 23 val.

Kaip šiuo metu nėra įprasta, grupės nariai mažai kalbėjo apie artėjantį „Eurovizijos“ konkursą, o dalijosi prisiminimais iš senų laikų bei atskleidė savo pavadinimo atsiradimą.

LNK nuotr./„The Roop“
LNK nuotr./„The Roop“

„Pavadinimas archajiškas, angliškas, mes susiradom, jis gražiai atrodė ir mums patiko, todėl nusprendėme taip pasivadinti. O pati pavadinimo reikšmė kilo nuo žodžio „ruporas“. Tai reiškia „garsiai kalbėti“ ar „kitaip kažką garsiai išreikšti“.

Juokingas dalykas buvo pradžioje, kai tik išleidome savo pirmąjį vaizdo klipą. „YouTube“ platformoje ieškant „The Roop“, iš pradžių rasdavo daug skirtingų indiškų vaizdo įrašų ir jau gal tik koks dešimtas būdavo tas pirmasis mūsų vaizdo klipas“, – pasakojo grupės narys Mantas Banišauskas.

Turbūt nedaugelis galėjo pagalvoti, kad prieš daugiau nei dešimtmetį koncertavęs Vaidotas Valiukevičius, pasislėpęs po slapyvardžiu Milanno, kada nors vyks atstovauti Lietuvai tokio mąsto konkurse. Ir nors muzika jo gyvenime atsirado labai anksti, dėl jos jis dirbo ir visai kitokius darbus.

„Kai baigiau mokyklą, iškart įstojau ir vasarą prieš studijas dirbau statybose ir kasiau griovius... kanalizaciją. Bet aš labai norėjau, galvojau, uždirbsiu ir eisiu kažkur Klaipėdoje įrašinėti savo dainos“, – prisiminimais dalijosi Vaidotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas