Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„The Roop“ su Baubu išėjo į Vilniaus centrą: dalijo spurgas ir šoko prie eglutės

Neseniai naują dainą „Ohmygodable“ pristatę „The Roop“ jos išleidimo proga nusprendė pasivaikščioti po Vilniuje esantį Gedimino prospektą. Ir čia jie nustebino netyčia pro šalį ėjusius praeivius – dalijo gardžias spurgas ir kartu su dainos klipe matoma būtybe Baubu šoko prie šalia Katedros stovinčios Kalėdų eglutės.
„The Roop“ vaikščiojo Vilniaus Gedimino prospekte
„The Roop“ vaikščiojo Vilniaus Gedimino prospekte / 15min nuotr.

„Eurovizijoje“ sužibėję „The Roop“ nusprendė išeiti į Vilniaus gatves ir pademonstruoti geranoriškumą. Kartu pasiėmę ir naują personažą Baubą, grupės nariai nužingsniavo link Gedimino prospekto, kur netikėtai pradėjo dalinti spurgas.

Žinoma, praeiviai kaip reikiant nustebo, kai su šypsena priėję „The Roop“ kiekvienam praskaidrino dieną ir pavaišino gardžiu skanėstu. Linksmai žingsniuodami prospektu, jie netrukus priėjo prie vos prieš kelias dienas įžiebtos Vilniaus Kalėdų eglės.

„The Roop“ eisena iki Vilniaus kalėdų eglutės
„The Roop“ eisena iki Vilniaus kalėdų eglutės

Aplink ją susirinkę smalsuoliai, matyt, svarstė, kas čia vyks? Todėl netrukus į jų visų klausimus buvo atsakyta, kai grupės nariai kartu su Baubu priešakyje pradėjo šokti.

15min primena, kad nauja grupės daina buvo sukurta Aukštaitijos nacionalinio parko miškuose, medinėse trobelėse, kur vyko „The Roop“ kūrybinė stovykla.

„Vis grįžtu užbaigti dainų ten – toli nuo civilizacijos bei miesto tempo“, – sako „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

„The Roop“ ir Baubo nuotykiai Vilniuje – galerijoje:

Naujuoju darbu grupė kviečia nenustoti žaisti, atrasti, o kartu – pažvelgti kitaip į gyvenimą, kūrinius ir save.

Žaismės nestinga ir „Ohmygodable“ vaizdo klipe, kurį režisavo Saulius Baradinskas, anksčiau sukūręs ir pasaulinę sėkmę pelniusio grupės kūrinio „Discoteque“ klipą.

„The Roop“ eisena iki Vilniaus kalėdų eglutės
„The Roop“ eisena iki Vilniaus kalėdų eglutės

Pasak S.Baradinsko, naujos dainos „Ohmygodable“ vizualizavimą inspiravo graikų mitas apie Pigmalioną, kuris įsimyli savo sukurtą skulptūrą.

„Manau, kad Pigmaliono mitas yra itin aktualus ir šiandien, nes mes gyvename socialinių tinklų amžiuje, jame kasdien kuriame savo socialinių tinklų „skulptūras”, norėdami patikti, įtikti ir būti reikšmingi. Tai yra žmogiška. Ko gero, kiekvienas iš mūsų turi šiek tiek Pigmaliono savybių, – pasakoja S.Baradinskas. – Visas muzikinis klipas yra kaip atskiras mitas apie dieviškąjį sapną, kuris nutinka garsiųjų meno kūrinių pasaulyje. Linkiu, kad šiame mūsų muzikiniame klipe žiūrovas atrastų tuos kūrinius ir pergyventų mūsų mitą, kaip vieną gražų sapną kartu.“

VIDEO: THE ROOP - Ohmygodable (Official Music Video) (Eurovision 2022)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas