Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Translytė Zofija atsisveikino su vienišės statusu: „keistas“ vakarėlis ir staigmena namiškiams

Gegužę su mylimuoju Luke'u susižadėjusi translytė plaukų stilistė, tinklaraštininkė Zofija Krocaitė paskutines vienišės dienas sugalvojo palydėti itin trankiai – surengė griausmingą vakarėlį. Netrukus vestuves iškelsianti Zofija sako, kad tokios šventės jai labai reikėjo, o ir misija jos – labai graži.
Zofija Krocaitė su mylimuoju ir draugėmis
Zofija Krocaitė su mylimuoju ir draugėmis / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienio vakarą Z.Krocaitė instagrame pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame – smagaus vakarėlio akimirkos. Čia išsipuošusi Zofija matoma su būriu draugių, o prie jos mielai glaudžiasi ir mylimasis Luke'as.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo Zofija, vakarėlį jiedu su mylimuoju nutarė organizuoti savo namuose.

„Kadangi gyvename šiek tiek už Londono, turime didelį sodą, tai turėjome pakankamai vietos, kad galėtų susitikti mūsų draugai ir artimieji. Buvo labai įdomu, nes mano mama ir jo tėvai nėra susitikę, kaip ir mūsų draugai. Tai labai džiaugiamės, kad prieš vestuves turėjome galimybę juos supažindinti tarpusavyje. Per vestuves bus gerokai ramiau“, – su portalu Žmonės.lt kalbėjo Z.Krocaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Zofijos Krocaitės vakarėlis
Asmeninio albumo nuotr./Zofijos Krocaitės vakarėlis

Anot pašnekovės, vakarėliui ji nutarė sugalvoti neįprastą temą – su vienišės gyvenimu atsisveikinti it per laidotuves. Todėl šventėje netrūko keistų atributų, tokių kaip... karsto formos tortas.

„Nemėgstame tokių vakarėlių priimti už rimtą, nenorime į viską žiūrėti labai rimtai, tai ir sugalvojome tokią linksmesnę temą – „RIP single life“. Tokia laidotuvių tema, – juokėsi Zofija. – Pirmoje vakarėlio dalyje turėjome barbekiu tik su tėvais, o popiet susirinko ir mūsų draugai. Buvo labai smagu ir visi buvome labai atsipalaidavę.“

Asmeninio albumo nuotr./Zofijos Krocaitės vakarėlis
Asmeninio albumo nuotr./Zofijos Krocaitės vakarėlis

Zofija ir Luke'as susituokti planuoja kitų metų rugpjūtį. Z.Krocaitė šypteli – didelės šventės jiedu tikrai neorganizuos.

„Darysime nedideles, privačias vestuves, kuriose dalyvaus gal dešimt žmonių. Jas pasidarysime Anglijoje, nes iškart norime vykti į ilgesnį medaus mėnesį, kuris tikriausiai bus Aliaskoje. O jau grįžę pasidarysime didesnį vakarėlį su draugais ir kolegomis“, – dalijosi plaukų stilistė.

Nors dabar pora gyvena atostogų nuotaikomis – netrukus vyks į Peru, o iš ten į Amazonės džiungles, Zofija sako, kad visiškai atsipalaiduoti negali. Anot pašnekovės, jų galvos tiesiog „prikimštos“ minčių apie bendrą verslą – prekės ženklą „Bohema hair“. Pasirodo, prie jau kurį laiką šį prekės ženklą vystančios Z.Krocaitės prisidėjo ir jos mylimasis Luke'as. Paklausta, ar nekyla sunkumu kartu būti tiek namuose, tiek darbe, Zofija šypteli – nė kiek!

Fotogalerija:

Žmonės.lt primena, kad gegužę Z.Krocaitė pranešė džiugią naujieną – ji susižadėjo su mylimuoju Luku. Apie tai ji prabilo feisbuke paviešinusi kelias nuotraukas, kuriose matyti jos mylimasis Lukas ir sužadėtuvių žiedas.

„Tu mane išmokei, kad esu daugiau nei mylima, ir parodei, kas yra tikra meilė. Dievinu tave, Lukai. Taip, kaip šnabždėdavau tau į ausį per mūsų pirmuosius pasimatymus. Todėl noriu sušnabždėti „milijoną TAIP“ mums ir mūsų ateičiai“, – rašė Zofija.

You taught me that I’m more than lovable and showed me what real love is. I adore you, Luke. Just like I used to whisper...

Posted by Zofija Krocaitė on 2024 m. gegužės 25 d., šeštadienis

Primename, kad tinklaraštininkė ir plaukų stilistė Zofija, socialiniuose tinkluose išgarsėjusi kaip Zofija Palenta, ilgus metus pase buvo įrašyta Egidijaus Kroco vardu, nors jos visa esybė sakė, kad turi būti kitaip. Praėjusiais metais lietuvės svajonė išsipildė: ji pasikeitė vardą ir pavardę į – Zofija Krocaitė.

Kaip portalui Žmonės.lt atskleidė pašnekovė, akimirkos, kai galės oficialiai pasikeisti vardą, ji nekantriai laukė nuo pat 2018-ųjų metų, kai išsilaisvino iš vyriško kūno ir, kaip pati sako, tapo tikrąja savimi.

„Kai supratau, kad esu translytė, nebuvo jokių abejonių dėl vardo keitimo, to labai laukiau ir norėjau. Tuo labiau, kad man mano senasis vardas kėlė labai daug nepatogumų gyvenime, pavyzdžiui, oro uoste tikrinant dokumentus ar tiesiog einant į klubą. Manau, kad man tai padės dar labiau jaustis savimi“, – portalui Žmonės.lt sakė Zofija.

Asmeninio albumo nuotr./Zofija Palenta
Asmeninio albumo nuotr./Zofija Palenta

Zofija sako, kad savo istorija viešai dalijasi siekdama įkvėpti aplinkinius – nesvarbu, kokiame kūne gimėme, reikia nebijoti gyventi savo gyvenimo ir drąsiai daryti tai, ko išties norisi.

„Noriu įkvėpti jaunus asmenis, kad jie jaustųsi stipriau, kad jaustųsi ne vieni, nes kai aš augau, tokio pavyzdžio savo aplinkoje neturėjau. Noriu būti tuo pavyzdžiu ir parodyti, kad mes galime gyventi savo gyvenimą, būti tuo, kuo norime būti, nepaisant to, ką pagalvos kiti“, – kalbėdama su portalu Žmonės.lt tąkart pridūrė Zofija.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas