Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiojo „Šok su manimi“ atidaryme – šviesiausių žvaigždžių desantas

Pirmoji projekto „Šok su manimi“ kodiniu pavadinimu „Meilė“ laida – jau šį šeštadienį, rugsėjo 3-iąją, 19.00 val. per TV3, o joje – daug staigmenų! Charizmatiškasis projekto vedėjas ir naujasis „Lietuvos talentų“ teisėjas Vytautas Šapranauskas savo nepakeičiamai televizijos partnerei Jurgitai Jurkutei pagaliau išdrįs sudainuoti jai skirtą dainą, pritariant Tarptautiniam Stano chorui. V.Šapranauskas Jurgitą pakvies ne tik pirmąjam šokiui – pora įsilies į profesionalių klubo Šokiai.lt šokėjų būrį ir pademonstruos įspūdingą atidarymo šokį.
Projekto „Šok su manimi“ dalyviai.
Projekto „Šok su manimi“ dalyviai. / TV3 nuotr.

Bendrą pasirodymą ruošia ir startinis projekto porų vienuoliktukas – žiūrovai galės įvertinti pirmuosius šokėjų ir ryškiausių įžymybių darbo vaisius bei išsirinkti savo favoritus. Projekto himną „Šok su manimi“ dainuos į šokių sūkurį įsisukusi serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė dainininkė Vaida Genytė ir Merūnas Vitulskis, šoks Nerijus Juška ir Olga Konošenko.

Projekto poras išlydės ir sėkmės ant parketo linkės geriausi jų draugai. Dainininką Justą Lapatinską palaikys Oranžinis Alytaus choras su nauja projektui specialiai sukurta daina, dainininkę, „Mis Gracija 2011“ Kristiną Ivanovą išlydės „Yvos“ merginos, o sėkmės linkės Stano. Dainininką Deividą Norvilą-Deivį pristatys jo kolegos iš Klaipėdos Muzikinio teatro, aktorių Dominyką Vaitiekūną – jo grupė „Liūdni slibinai“, o iliuzionistą Mantą Wizard – kolega Arvydas Stonys, žadantis nustebinti visus!

Projekto vedėjai – V.Šapranauskas ir J.Jurkutė žada atrodyti pribloškiamai: specialiai kiekvienai laidai Jurgitos įvaizdį kurs mados namai „Femmes Fatales“ ir dizainerė Ella Tatarinova, o Vytautui – mados namai „Cantas“ ir dizaineris Egidijus Sidaras. J.Jurkutės jau laukia su „Šok su manimi“ premjerai paruošti kostiumų komplektai.

„Žiūrovai turėtų nepraleisti pirmųjų laidos minučių, nes transliacijos pradžia juos tiesiog užkrės gera nuotaika, o gal net šokiruos“, – intriguoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė. Teisėjų ložę užims choreografas Jurijus Smoriginas, sportinių šokių treneris Gintaras Svistunavičius ir Lietuvos krepšinio rinktinės vadovas krepšinio rėmėjas Antanas Guoga.

Jau pirmoje laidoje šokėjų pasirodymus vertins ir komisija, ir žiūrovai. Palaikyti mylimą šokėjų porą bus galima ne daugiau kaip penkis kartus iš to paties abonento. Tradiciškai balsavimą prižiūrės audito kompanija.

Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Eglė Skrolytė ir Marius Gaižauskas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Lauris Reinikis ir Aleksandra Kurusova – vienuolika nepakartojamų ant „Šok su manimi“ parketo išvysime jau šį šeštadienį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas