Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susituokė Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis: vestuvės – po 10 metų draugystės ir pažinties istorija

Pastarosios dienos turinio kūrėjams Inidei Jasnauskaitei ir jos mylimajam Osvaldui Jonaičiui išties įsimintinos. Rugpjūčio 30 dieną I.Jasnauskaitė artimiausių žmonių apsuptyje atšventė savo gimtadienį, o 31 dieną susituokė su O.Jonaičiu. Vestuvių rytą žinoma moteris pasidalijo įspūdingomis nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš pasiruošimo šventei ir prakalbo apie poros susipažinimo istoriją.
Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis
Inidė Jasnauskaitė ir Osvaldas Jonaitis / Socialinių tinklų nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ vestuvių rytą I.Jasnauskaitė pasidalijo, kokiomis nuotaikomis atsikėlė.

„Šiandien didelė diena. Naktelė visai nebloga, vieną kartą tik atsikelta, aštuonias valandas išmiegota, jaučiuosi žvali. Jau truputį ryte suka pilvą, jauduliukas gal, bet laukiu labai“, – linksmai pasakojo turinio kūrėja.

Ji taip pat su sekėjais pasidalijo ir susipažinimo su Osvaldu istorija.

„Pirmasis Osvaldo ir Inidės susitikimas įvyko Palangoje 2014-06-07. Inidė atvyko išmėginti pardavėjos-konsultantės darbo „7 Ievos namai“ įmonėje, o tai buvo Osvaldo tėvelių verslas, tai jis tą vasarą dirbo pas tėvus sandėlyje. Kadangi visi darbuotojai gyveno po vienu stogu, tai pirmą kartą jiedu vienas kitą pamatė ir susipažino tame bute.

Inidė mėgdavo laisvu laiku ar kol laukdavo autobuso į Šiaulius, apsilankyti pas Osvaldą sandėlyje ir pasišnekučiuoti! Iš šypsenos matosi, kad ir Osvaldui patikdavo, kai Inidė užsukdavo.

Net ir po ilgų darbo valandų mėgdavo naktimis pasikalbėti, o Inidė kartu ir įsiamžinti.

Inidė savo pardavėjos sezoną Palangoje baigė ir jau buvo laikas jai važiuoti į Šiaulius ruoštis mokslo metams. Tai čia vienos paskutiniųjų akimirkų, kai galvojo kartu, kad nebepasimatys šią vasarą. Inidės šypsena pasakė, kad draugystė perėjo į didesnę simpatiją, tačiau Osvaldas jokių veiksmų nelabai ėmėsi.

Kadangi Inidės sesuo Deimantė irgi tais metais dirbo su Osvaldo tėvais, o ji, kuo puikiausiai matė, kad Inidė su Osvaldu vienas kitam simpatizuoja, bet jokių veiksmų besibaigiant vasarai nesiėmė, tai ji paskatino Osvaldą atvykti į Šiaulius, nustebinti Inidę per jos gimtadienį“, – pasakojo I.Jasnauskaitė.

Per jos 16-ąjį gimtadienį pora pradėjo draugauti.

Romantiškos sužadėtuvės Žydrojoje pakrantėje

Ilgametės mylimosios rankos O.Jonaitis paprašė romantiškame Eze miestelyje, Château Eza viešbutyje, nuo kurio atsiveria magiškas vaizdas į Viduržemio jūrą. Kalbėdama su portalu Žmonės.lt Inidė anksčiau tikino, kad piršlybos įvyko labai netikėtai.

„Į Ezos miestelį važiavome kurti turinio, tad visos mintys buvo nukreiptos į darbus. Viešbutyje Château Eza buvo suderinta, kad galėtume pasifilmuoti ir pasifotografuoti skirtingose erdvėse. Tai man padėjo padaryti viena pažįstama, tai net neįtariau, kad kažkur figūruoja ir Osvaldas. Važiavome su darbais, lagaminu rūbų, stovais ir lempomis ir filmavome vieną iš mūsų reels klipų. Filmuojant scenas su trečiu drabužių deriniu į terasą buvo atneštos taurės (to visai nepastebėjau, Osvaldas pats nustebo, kad neatkreipiau dėmesio), o po finalinės scenos Osvaldas prisiartino ir priklaupė“, – Žmonės.lt pasakojo Inidė.

Mergvakaryje – įspūdingi drabužių deriniai ir įsimintinos pramogos

Žmonės.lt primena, kad turinio kūrėja ir nuomonės formuotoja I. Jasnauskaitė liepos pabaigoje linksmai atšventė savo mergvakarį. Draugių apsuptyje žinoma mergina mėgavosi gera nuotaika ir subtilia prabanga alsuojančiomis pramogomis.

Socialiniame tinkle „Instagram“ nuomonės formuotoja bei jos draugės pasidalijo akimirkomis iš mergvakario.

Iš nuotraukų matyti, kad merginos itin smagiai leido laiką. Susirinkusios draugės vyko į meno studiją, kurioje vyko veidotyros paskaita. Mergvakaryje taip pat netrūko linksmų pokalbių, šokių ir skanių užkandžių.

Tiek pati nuomonės formuotoja, tiek jos draugės buvo pasirinkusios kaubojišką stilių, tad pirmąją dieną visos dėvėjo kažką džinsinio, o pati I.Jasnauskaitė buvo pasipuošusi džinsiniu mini sijonu, balta maikute ir kaubojiška balta skrybėle su kristalais.

Pasibaigus mergvakariui, turinio kūrėja pasidalijo šventės apibendrinimu ir padėka draugėms.

„Atrodo, kad dar kažkokiam kosmosėly esu, sunku sugrįžti į realybę!

Turėjau nuostabiausias 2 dienas su savo merginomis, jos sukūrė pasaką, kurios niekados neužmiršiu

1. Turėjau patį gražiausią pikniką savo gyvenime
2. Mergvakario nuostabiausia dovana – mamos ir draugių laiškai
3. Mano būsimas vyras dalyvavo irgi šventėje
4. Būsimos nuotakos apartamentai
5. Žaidimas: „Ar gerai mane pažįsta mano būsimas vyras?“
6. Naktinis pasiplaukiojimas su undinėlėmis
7. Selfiukas su savo merginomis prieš veidotyros paskaitą kartu su Ugnegen
8. Ir man šitie keksiukai buvo staigmena ( bet labai skanūs )
9.Pats GERIAUSIAS Jasnauskaitės mergvakaris
10.Verkiu iš laimės ir dėkingumo, suprasdama, kokie žmonės mane supa“, – rašė I.Jasnauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas